ye-logo.v1.2

У Хмельницькому активізувалися кишенькові злодії. Як не стати жертвою крадія

2150
Найчастіше кишенькові крадіжки трапляються у громадському транспорті
Найчастіше кишенькові крадіжки трапляються у громадському транспорті. Фото: з архіву

За минулу добу в обласному центрі зареєстровано 4 випадки кишенькових крадіжок.

Як повідомляє Хмельницький відділ поліції у Фейсбуці, за минулу добу в обласному центрі сталося чотири кишенькових крадіжки. Правоохоронці додають, що жертвами злочинів були пасажири громадського транспорту.

"Вчора, другого листопада о 10.30 годині по вул. Волочиська під час проїзду в маршрутному таксі №50 злодій з кишені куртки викрав мобільний телефон марки «Xiaomi». Жертвою правопорушника стала 52-річній місцева жителька", - повідомляють у Хмельницькому відділі поліції.

Правоохоронці додають, що вже в другій половині дня по вулиці Кам‘янецькій під час проїзду в маршрутному таксі від зупинки «Філармонія» до зупинки «Дитяча лікарня» злодій витягнув з кишені куртки мобільний телефон марки «Blackview», що належить 43 - річній жительці села Ясинівка, Ярмолинецького району.

В кінці робочого дня по вулиці Кам‘янецькій під час проїзду в тролейбусі №7-а невстановлена особа викрала у 32-річної хмельничанки гаманець. У ньому знаходилося 300 гривень та банківські картки.

Ввечері, о 22.30 годині на зупинці «Меморіал Слави» по Простекту Миру, у 39-річного хмельничанина злодій викрав з карману куртки мобільний телефон «Huawei» та гаманець, у якому було 3000 гривень. Сума завданого збитку встановлюється.

Поліція радить:

Досвідчений злодій може на око визначити кількість грошей в гаманці, тому плату за проїзд доцільно приготувати заздалегідь, а не на зупинці або в тролейбусі. Взагалі великі суми краще носити не в гаманці, а окремо, бажано у внутрішніх кишенях сумки або одягу. Сумку слід тримати міцно притиснутою до себе під пахвою або спереду, щоб вона постійно була у вас на очах. Мобільний телефон не носіть в кишенях верхнього одягу. У громадському транспорті стежити, щоб до вас ніхто не притулявся, не тримайте довго сумку відкритою.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую