ye-logo.v1.2

«Про свою перемогу я дізнався від продавців на базарі», –

3397

розповідає щасливий володар мотокультиватора, переможець розіграшу серед передплатників газет «Є Поділля» та «Є! Сімейної газети» Петро Тимцясь, котрий живе у Віньківцях

Днями наша газета відвідала родину власника головного призу розіграшу «Народної передплати» та вручила нашому читачу обіцяний мотокультиватор.
«Спочатку подумав, що мене розіграли»
До речі, цього дня майже уся велика родина Петра Георгійовича була у зборі. Навіть п’ятирічна онука не пішла до дитячого садочка. Оглянути нову техніку прийшов і сват пана Петра та сусіди. «Я донині не можу отямитися від виграшу, – каже головний переможець. – А коли мене на базарі знайомі продавці почали вітати та казати, що в газеті написано про мою перемогу, спочатку подумав, що розігрують. Прибіг додому, а газету ще не принесли. Дочекався поштарки та одразу почав гортати видання. Шукаю, а нічого про мою перемогу немає. Думаю, таки розіграли. Потім кожну шпальту уважно переглянула дружина. І як закричить: «Діду! Ти ж не таблиці шукай, як в лотереї, а статті!» Я дивлюся, ба, а там цілий матеріал з фотокарткою, як розіграш відбувався, що у ньому брали участь незалежні експерти з пошти, читачі «Єшки» і що головний приз дістався саме мені!»  
«Є Поділля» та «Є! Сімейну газету» ми передплачуємо вже шостий рік»
Хоча до 2005 року родині Тимцясів поштарка приносила зовсім інше обласне видання. Але якось одного разу Петро Георгійович з дружиною завітали на пошту та побачили у відділенні яскраву рекламу «Єшки» та й вирішили «зрадити» традиції та передплатити саме нашу газету. І, як кажуть, за усі п’ять років жодного разу про це не пошкодували. «Нам дуже подобаються ваші видання, – каже подружжя. – Стільки інформації про життя області ніхто не дає. До того ж, на відміну від решти, ви порушуєте гострі проблеми. Друкуєте аналітику серйозних журналістів, зокрема, нашої землячки Світлани Кабачинської». А ще, за усі п’ять років подружжя, яке усе життя до заслуженої пенсії пропрацювало на Віньковеччині (Петро Георгійович у «Сільгосптехніці», а його дружина у філії «Хмельницьк­газу»), не пропустили можливості брати участь у різних розіграшах нашої газети. «За усе життя ми жодного разу нічого не вигравали, – розповідає Петро Тимцясь. – Звісно, інколи купували лотерейні квитки, та більше декількох карбованців вдача не приносила. Тому подарунок від «Є Поділля» став нашим найбільшим виграшем. Поки що!».  
«Мотокультиватор я собі сам придбати не зміг би»
«Тепер, – каже пан Петро, – гарантую, що на нашій вулиці у «Є Поділля» буде ще більше читачів, бо ж у наш час все менше віриться у те, що можна чесно у чомусь перемогти. А, виявляється, читаючи «Єшку», виграєш двічі: отримуєш корисну та цікаву інформацію та й ще маєш шанс стати власником подарунку. До того ж, такого корисного!»
Між іншим, для Петра Георгійовича новенький мотокультиватор – річ у господарстві необхідна. Біля будинку у родини є ще 17 соток городу. Як каже сам переможець, можливо, землі не так вже й багато, та все одно сил та часу, щоб її доглянути та отримати гарний врожай, йде чимало. До того ж, роки беруть своє, тому з лопатою працювати все важче. «А тут він і сам оре, і підгортає, і викопує, – ділиться радістю переможець. – Це й грошей економія. Тепер не доведеться платити за оранку. Та й часу на онуків буде більше. Їх у нас вже троє, ще на одне «диво» в родині молодшого сина, котрий мешкає у Вінниці,  очікуємо вже зовсім скоро…». Та й у свата Петра Георгійовича, котрий мешкає через декілька хат, також є де техніку застосувати. Звісно, якщо господар погодиться…           
До речі, це вже четвертий мотокультиватор, котрий наша газета вручає переможцям розіграшу серед передплатників «Є Поділля» та «Сімейної газети». Щасливі власники головних призів мешкають у Білогірському, Кам’янець-Подільському, Старокостянтинівському, а тепер вже й у Віньковецькому районах. Отож, не баріться, наступний розіграш відбудеться зовсім скоро – через декілька місяців. Одним словом, стежте за анонсами у газеті та передплачуйте «Єшку»!   

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую