ye-logo.v1.2

«Республіка» відбудеться ще раз – тепер у Кам’янці-Подільському (ПРОГРАМА)

Культура 6636
Цього року буде дві "Республіки"
Цього року буде дві "Республіки". Фото: з архіву

Фестиваль пройде вже цими вихідними.

 Минулого тижня «Respublica FEST» відгримів у Хмельницькому. Протягом трьох днів фестиваль тривав на території Молодіжного парку. Вхід на фестиваль був вільним, тож його відвідали тисячі хмельничан та гостей міста. Крім музичної частини, у рамках фесту відбулося кілька освітніх та мистецький заходів. Безкоштовна «Республіка» на відвідувачів справила неоднозначні враження. Деяким такий формат події був до вподоби, але була й частина незадоволених.

Вже за кілька днів «Республіка» відбудеться ще раз. Тепер фестиваль пройде у Кам’янці-Подільському на території Старої фортеці і буде платним. Цього разу «Республіку» буде не така масштабна, але розрахована на «затятих» фестивальників. За словами директора фестивалю Андрія Зоїна, для відвідувачів встановлять дві сцени: головну і маленьку електронну.

«Ми не розраховуємо на багато людей, бо фортеця вміщає максимум три тисячі людей. Тому, це буде «Республіка» для тих, кому подобається фортеця і осінній Кам’янець. Ми чекаємо таких фестивальників, які знають куди вони їдуть і що їх там очікує. Це буде схоже на «Республіку», яка була 7-8 років тому», - говорить він.

Серед хедлайнерів кам’янецької «Республіки»: Піанобой, Без обмежень, Жадан і собаки, Іван Наві, Фіолет. Наметове містечко розташують у південному дворику одразу біля фортеці.

Цього разу, крім музичної програми, інших подій на фестивалі не заплановано.

«На валах йдуть розкопки, тому ми обмежені в території. Буде тільки музика і прогулянки містом, - додає Андрій. - Як і в Хмельницькому, музична частина триватиме з 17 до 23 години. Можливо, на ніч ми перейдемо в інший заклад і там продовжимо».

Отож, для тих, хто не встиг «відірватися» на «Respublica FEST» у Хмельницькому, є можливість це зробити у Кам’янці-Подільському. Фестиваль триватиме протягом трьох днів, з 6 по 8 вересня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую