ye-logo.v1.2

Погода на вихідні: на Хмельниччину повертається тепло

Суспільство 1104

Тиждень завершиться весняним потеплінням.

У найближчі три дні погода на Хмельниччині зміниться: повернеться тепло і сонячна погода. Щоправда, у п'ятницю ще трохи подощить. Тож яку погоду прогнозують синоптики 26-28 квітня в Хмельницькій області читайте на сайті «Є ye.ua».

У п'ятницю вночі ще буде доволі прохолодно. Згідно з прогнозом від Українського Гідрометеоцентру, температурні показники будуть в межах від 3 до 5 градусів тепла. Вдень, 26 квітня, повітря прогріється до +14. Протягом доби область накриють короткочасні дощі, вночі вони будуть інтенсивнішими, вдень дощові хмари рухатимуться на північний схід і покинуть Хмельниччину до вечора, тож найдовше дощитиме в Хмельницькому та Шепетівці, такі показники синоптичної карти ресурсу «Ventusky».

Хмарну та без опадів погоду прогнозують у суботу, 26 квітня. Згідно з прогнозом ресурсу «Метеопост», вночі температура повітря коливатиметься від 4 до 9 градусів вище нуля. Вдень повітря прогріється до 15 градусів тепла.

Ще тепліше стане у неділю, 28 квітня. Вночі температура повітря буде на рівні 8 градусів тепла. Ранок буде ясним і сонячним, ближче до обіду небо закриють хмари, але опадів не передбачається. Вдень стовпчики термометрів можуть сягнути позначки у +19 градусів, такий прогноз від ресурсу «Meteofor».

Читайте також: Американський архітектор, який оновлює будинки для ВПО на Хмельниччині, вирішив залишитися тут надовше

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую