ye-logo.v1.2

В громаді на Хмельниччині оновлять ліцей за 60 мільйонів гривень

Економіка 1217
Тендер на ремонт оголосили в системі "Прозорро"
Тендер на ремонт оголосили в системі "Прозорро". Фото: ілюстративне з мережі

Роботи планують проводити за кошти Європейського інвестиційного банку.

Відділ освіти, культури, спорту і туризму Китайгородської сільської ради оголосив торги на реконструкцію місцевого ліцею імені Ольги Борейко. Вартість робіт 64 мільйона гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.

За даними державної системи управління відбудовою DREAM, яка збирає дані про проєкти відновлення та модернізації споруд в Україні, для реконструкції ліцею будуть залучені кредитні кошти Європейського інвестиційного банку. Ці кошти є цільовими і їх не можна перенаправити на підтримку військових чи будь-які інші цілі.

Нагадаємо, раніше сайт «Є ye.ua» писав, що також за кошти Європейського інвестиційного банку проведуть ремонт дитячого садка у Новій Ушиці.

Що стосується реконструкції Китайгородського ліцею, то в планах - капітальний ремонт фасаду будівлі, ремонт перекриття школи, внутрішні ремонтні роботи, сантехнічні роботи, опалення та вентиляція, облаштування зони психолого-емоційного розвантаження дитини та вчителя, модернізація спортивного залу.

Крім того, планується створення сучасних STEAM-кабінетів з фізики, хімії та природничих наук, математики, створення інноваційного центру вивчення іноземних мов, створення сучасного іт-хабу для учня, створення умов для здорового харчування, оновлення творчих майстерень під сучасні вимоги, облаштування укриття для захисту дітей, створення спортивного майданчику на території школи.

Роботи планують виконати до кінця 2024 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую