ye-logo.v1.2

У Хмельницькому влаштують благодійний забіг, щоб підтримати прикордонників

Спорт 567
Мета забігу - підтримати наших військовослужбовців-прикордонників, які захищають Україну
Мета забігу - підтримати наших військовослужбовців-прикордонників, які захищають Україну. Фото: kordon2.support-for-ukraine.org

Кошти збиратимуть на придбання прикордонникам комплексу для блокування безпілотників.

Уже завтра, 27 квітня, в Хмельницькому відбудеться благодійний забіг «Сталевий кордон 2.0», до якого запрошують долучитися усіх бажаючих. Зібрані на благодійному заході кошти направлять для придбання прикордонникам комплексу для блокування безпілотників.

Стартуватиме забіг на перехресті Старокостянтинівського шосе та вулиці Прибузької о 12-й годині. Реєстрація на старті буде відкрита до 11:00. Також можна зареєструватися онлайн за посиланням: https://kordon2.support-for-ukraine.org/

Як зазначають організатори, під час забігу учасники зможуть подолати три дистанції - 3 кілометри, 1 кілометр та 500 метрів (дитяча).

Мета забігу - підтримати наших військовослужбовців-прикордонників, які захищають Україну. А саме - зібрати коштів на придбання портативного радіоелектронного засобу протидії безпілотним апаратам (РЕБ) для підрозділу прикордонників.
Учасники, які зареєструються у забігу, за певний донат (від 450 гривень) зможуть обрати медаль. А кожен учасник дитячої категорії отримає стартовий пакет, що містить дитячу медаль та багато сюрпризів.

Читайте також: Хмельничани завоювали медалі на чемпіонаті України з бойового гопака

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую