ye-logo.v1.2

Анатолій Нестерук повертається у крісло заступника Хмельницького міського голови

Політика 6604

Кандидатуру Анатолія Макаровича Нестерука у середу, 12 грудня 2012 року, буде внесено на розгляд сесії міської ради для затвердження на посаді заступника Хмельницького міського голови.

Анатолій Нестерук - уродженець Хмельницької області. Має чималий досвід роботи на керівних посадах, у тому числі на посаді одного з заступників Хмельницького міського голови вже працював з 2006 по 2008 рік. У 2008 році отримав переконливу перемогу на виборах міського голови Кам'янця-Подільського.

Однак, незадовго перед черговими виборами 2010 року був арештований за звинуваченням у отриманні хабаря та зловживанні службовими повноваженнями, хоч й з великими сумнівами щодо корисливих мотивів справи. На підтримку Анатолія Нестерука виступили численні представники громади Кам'янця-Подільського, та й не тільки. Вважають, що справу проти Нестерука було сфабриковано з політичною метою - не допустити його до чергових виборів Кам'янець-Подільського міського голови, які він, за прогнозами, мав виграти з великим відривом від конкурентів.

Після того, як Анатолія Нестерука засудили до 4 років позбавлення волі, з яких він кілька місяців ввже відбув за гратами, було таки задовільнено касацію, скасовано вирок і повернено йому волю. А невдовзі з кам'янець-подільського екс-мера було й знято судимість. Після відновлення справедливості Анатолій Нестерук сказав кореспонденту кам'янець-подільської газети "Подолянин", що має намір реалізувати себе у керівній роботі: "Я ще не пенсіонер, можу і хочу працювати, мій досвід не залишився поза увагою - розглядаю нині декілька варіантів працевлаштування. Столиця мене не дуже вабить, а ось область не чужа".

Інформує Хмельницький портал 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую