ye-logo.v1.2

За спалені прапори - на допит!

Політика 2233
Фото: svoboda.org.ua

У Хмельницькому викликали на допит народного депутата України Ігоря Сабія у зв’язку зі спалюванням прапора Партії регіонів у річницю з дня народження Тараса Шевченка.

Як інформує Корреспондент.net, міліціонери вручили Сабію повідомлення про допит у справі про події 9 березня 2013 року, коли в ході акцій до 199-річчя з нагоди дня народження Тараса Шевченка був публічно спалений прапор Партії регіонів.

"Після проведення політичної акції, метою якої було продемонструвати ставлення хмельницького суспільства до діяльності влади, уособленням якої є ПР, яка знищує українські цінності, зневажає українських героїв і експлуатує українців, у Хмельницькому почалися політичні репресії. Так, 10 березня 2013 року на допит порушуючи процедуру був викликаний свободівець Дмитро Бакалець. 11 березня 2013 ввечері прямо посеред вулиці в центрі Хмельницького представники міліції вручили повістки ще двом свободівцям. 12 березня о 8 годині ранку правоохоронці викликали на допит свободівця, помічника-консультанта народного депутата України Віктора Бурлика. У повідомленні було зазначено, що потрібно з’явитися у відділення міліції о 09.00 ранку того ж дня, що суперечить ч.8 ст.135 УПК України", - цитує повідомлення "Свободи" видання.

Нагадаємо, 9 березня у Хмельницькому біля пам’ятника Тарасу Шевченку активісти обласної організації ВО Свобода спалили прапор Партії регіонів на знак протесту проти політики чинної влади.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую