ye-logo.v1.2

За спалений прапор - п'ять діб ув’язнення (ДОКУМЕНТ)

Політика 3338
Фото: Дмитра Скрипника

Одного з активістів ВО «Свободи», який спалив прапор Партії регіонів, ув'язнили. Йому інкримінували дрібне хуліганство.

Інші двоє, за даними прес-служби Хмельницької міської організації ВО «Свобода», притягнуті до адміністративної відповідальності і мають сплатити штраф по 81 та 51 гривні.
Нагадаємо, символіку Партії регіонів Хмельницькі свободівці спалили 9 березня цього року біля пам’ятника Тарасу Шевченка. Таким чином партійці протестували проти політики діючої влади.
Хмельницька міська організація Партій регіонів відреагувала на такі дії заявою до суду.
За словами свободівців, відразу після акції, впродовж усього місяця, чотирьох активістів: Дмитра Бакальця, Віктора Бурлика, Максима Мужичука, Андрія Семенова викликали на допити до міліції та прокуратури, після чого передали справу до суду. Свободівців судили за статею 173 Кодексу про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство) і визнали винними.
Крім того Віктора Бурлика засудили до позбавлення волі на п’ять діб за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).


Заступник голови обласної організації Партії регіонів Михайло Войтюк, коментуючи НГП рішення суду зазначив, що вони (Партія регіонів – авт.) задоволені тим, що правопорушник буде покараний.
«Яке там стягнення (більше чи менше), мене це не дуже хвилює. Рішення ухвалював суд. Я вважаю, що будь-який правопорушник має відповідати за свої незаконні дії», – сказав Михайло Войтюк.

Та крапку свободівці не ставлять. Депутат міської ради Віталій Діденко каже, що «сьогоднішні судилища, які відбуваються над хмельницькими патріотами, є доказом того, що в Україні набрали широкого розмаху політичні репресії. Ми оскаржуватимемо рішення суду».
 

Коментарі:

Денис Костріца 13.04.2013 22:19

Шановний Несторе Махно! СС-вобода не скорена доти, доки її фінансують іноземні країни, зокрема США та Канада. Вони ж зараз активно просувають кандидата у президенти тягни*уя, як у 2004-му році просували юща. Варто їм припинити фінансування, і на СС-сівців чекає доля Нашої України, яка зараз знаходиться у глибокій *опі

Николай 13.04.2013 20:10

Ничего страшного не случилось.Мальчик должен привыкать к баланде уже сейчас...пока не поумнеет.

Нестор Махно 13.04.2013 12:54

це судилище замовив Ядуха, він хоче щоб йому пісні співали як той з Ярмолинець крендєль, а Свобода не скорена, він рішив  з нею судами воювати. ну-ну.

Денис Костріца 12.04.2013 20:47

Цього бритоголового вуйка треба було на рік посадити. А разом з ним - керівників СС-сіввського об"єднання. Розпустилися зовсім, фашисти. 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую