ye-logo.v1.2

Ліквідація Славути: слово за Януковичем

Політика 5116
Євгенія Дорофєєва
Фото: Євгенія Дорофєєва

Депутати Славутської міської ради написали звернення до Президента України, аби той оцінив бажання губернатора Хмельниччини Василя Ядухи ліквідувати Славуту

Вчора, 31 травня, депутати Славутської міської ради на тридцятому пленарному засіданні схвалили звернення до Президента України Віктора Януковича.
«Реагуючи на недоліки в роботі Славутської районної державної адміністрації, Василь Степанович наголосив: «Вважаю, що допущена величезна помилка і дасть Бог, що колись буде адміністративна реформа і ми ліквідуємо такі міста, які наплоджені на території області». Зазначена репліка посадової особи органу державної влади України викликала значний резонанс серед славутчан, адже 23 квітня 2013 року громада Славути урочисто відзначила ювілейну дату - 380-річчя від дня надання місту Магдебурзького права», - йдеться у зверненні депутатів Славутської міської ради до Президента України.
Далі у звернення депутати відзначають, що у першому кварталі 2013 року за соціально-економічними показниками, Славута посіло перше місце серед шести міст обласного значення. Посилаючись на Конституцію України та закон України «Про правила етичної поведінки», народні обранці Славути просять у Віктора Януковича: «Зважаючи на викладене, просимо Вас дати належну оцінку некоректним висловлюванням на адресу нашого міста, а відтак і всієї територіальної громади голови Хмельницької обласної державної адміністрації В.С. Ядухи.»

Нагадаємо, що під час засідання колегії Хмельницької обласної державної адміністрації, голова Хмельницької ОДА Василь Ядуха висловив бажання ліквідувати такі міста як Славута та підтримав адміністративно-територіальну реформу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую