ye-logo.v1.2

Нардеп від Хмельниччини викупив інтернет-провайдера “Фрінет”

Політика 2960
Наталя Кравчук/Корреспондент
Фото: Наталя Кравчук/Корреспондент

Народний депутат від Хмельницької області “регіонал” Сергій Буряк разом зі своїм братом Олександром вклав у компанію 31 мільйон доларів.

Телекомунікаційна компанія «Фрінет», що працює під брендом «О3», збільшила статутний фонд на 31 мільйон доларів. Про це йдеться в офіційному повідомленні провайдера. Генеральний директор «Фрінет» Віктор Фролов розповів, що гроші отримані від Олександра та Сергія Буряків, яким досі належало менше половини компанії.

За словами Олександра Буряка, збільшення статутного фонду відбулося за домовленістю з іншим великим співвласником «Фрінет» Ігорем Вороновим (належало понад 40%), який вирішив вийти з бізнесу. Перед додемісією були викуплені частки у Воронова та інших міноритарних власників. За рахунок збільшення статутного фонду брати Буряки зосередили у своїх руках понад 95% компанії.

Велика частина залучених коштів вже освоєна - компанія позбулася кредитного навантаження в 26 мільйонів доларів. «Решта п'ять мільйонів доларів будуть спрямовані на розвиток компанії», - зазначив Буряк. Бізнесмен пов'язує з провайдерським бізнесом дуже серйозні очікування. Він розраховує, що в перспективі двох-трьох років «Фрінет» стане одним з найбільших телекомоператорів України, що обслуговує 300-400 тисяч користувачів. «Під такі завдання ми готові залучати в компанію додаткове фінансування від зацікавлених фондів», - говорить Буряк.

За матеріалами Forbes

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую