ye-logo.v1.2

Лесков пригрозив Швецю виключенням з фракції

Політика 3158
з архіву
Фото: з архіву

А той порадив виконуючому обов’язки голови обласної організації ВО «Батьківщина» почитати статут партії.

Конфлікт між двома депутатами на сесії Хмельницької міської ради спалахнув через пропозицію Володимира Швеця скасувати рішення 24-ї сесії міської ради від 24 квітня цього року. Тоді міські обранці дозволили управлінню торгівлі здати в оренду землю по вулиці Геологів, 19 на три роки. От тільки, як виявилося, цю територію для розширення речового ринку ще раніше орендував інший підприємець.
«Я у першу чергу звертаюся до, поки що, своїх колег, які входять до фракції «Батьківщина». Я знаю, що у вас було засідання фракції, на якому я був відсутній, і знаю, що ви домовилися. Хочу нагадати вам про прийняте рішення щодо затвердження схеми розміщення малих архітектурних форм. У цьому рішенні є заборона на розміщення нових малих архітектурних форм. Протягом півтора року ми відмовили десяткам людей. Деякі депутати, у тому числі Певнєв Олег Віталійович, користуються тим, що він є депутатом міської ради і влаштовує питання поза всяким рішенням ради шляхом надання незаконних земельних ділянок, не проводячи аукціону, підприємцям для розміщення тих самих малих форм. Виходить так, що хто знаходиться у стінах цієї будівлі можуть приймати рішення, бо вони мають доступ до кнопочки «зеленої», «червоної» або «жовтої», а ті, кому ми відмовили, такого доступу не мають. Рішення підготовлено, бо ця земельна ділянка знаходиться на території, яку орендує інший підприємець. Тому це рішення потрібно скасувати, адже воно не може бути виконане», - пояснив депутат міської ради та директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Володимир Швець.
Аби «вгамувати» свого колегу, Валерій Лесков пригрозив виключенням того з фракції.
«Володимире Федоровичу звертаюся до вас, щоб ви не політизували це питання. На засіданні фракції, на які ви до речі не ходите, і якщо ви ще декілька разів не з'явитися, то будете виключені, був присутній міський голова. Я прошу вас, не підводьте під політичну складову, це стосується лише малого та середнього бізнесу», - сказав міський депутат та водночас виконуючий обов’язки голови обласної організації ВО «Батьківщина» Валерій Лесков.
Володимир Швець у свою чергу відхрестився від «Батьківщини», а Валерію Лескову порадив почитати статут його партії.
«Я не підвожу під політику. Я не є членом партії «Батьківщина», але знаю, що документи, на яких працює партія «Батьківщина», говорять про однаковий підхід до всіх підприємців, про те, що бюджет потрібно наповнювати, а не приймати рішення, які приводитимуть до зменшення надходжень. Такі ділянки, якщо можна, треба виносити на аукціони, тому політики тут немає, а я вам нагадую, щоб ви, як виконуючий обов’язки голови обласної організації ще раз почитали статутні документи партії», - «відрубав» Володимир Швець.
Проте під час голосування пропозицію Володимира Швеця підтримали лише 13 депутатів, а тому рішення не було прийняте.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую