ye-logo.v1.2

Януковичу потрібно побороти комплекс неповноцінності

Політика 2320
Фото: Дмитра Скрипника

"Набратися сміливості", "звернутися до дідуся Фрейда" і "побороти страхи", – такі поради Президенту Віктору Януковичу дав минулого тижня на прес-конференції у Хмельницькому народний депутат України Андрій Павловський.

Саме ці причини, переконаний нардеп, і не дозволяють гаранту прийняти вольове рішення і випустити лідера опозиції Юлію Тимошенко із в’язниці.
«Віктор Федорович нещодавно був у США, зустрічався з керівниками світової спільноти і дав обіцянку, що проблема звільнення Тимошенко, до підписання у Вільнюсі угоди з Євросоюзом, буде вирішена – повідомив Андрій Михайлович. – Тому ми не втрачаємо надію, хоча розуміємо наскільки це складно для Президента. В першу чергу психологічно, бо йому треба переступити через свої комплекси і психологічні бар’єри».
За словами Павловського, колеги-нардепи із провладної партії, в кулуарах й самі зізнаються, що ситуація, коли лідер опозиції у в’язниці, не нормальна і не робить честі країні.
«Регіонали готові хоч зараз проголосувати за звільнення Тимошенко, але всі чекають вказівки з Банкової, бо, на жаль, вони перетворилися у такий собі механізм кнопкодавства і нічого самі не вирішують. Нічого не залежить ні від Єфремова, ні від Чечетова. Вони виконають будь-яку команду, яка поступить з Банкової, особисто від Віктора Януковича. Звільнення Тимошенко – це технічне питання, це питання доброї волі і бажання однієї людини. Коли певне рішення в голові цієї людини складеться, коли він подолає свої страхи і комплекси щодо Юлії Тимошенко, тоді й буде вирішено це питання», – переконаний Андрій Павловський.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую