ye-logo.v1.2

Позафракційні нардепи пропонують вихід із політичної кризи в країні

Політика 3128

Позафракційні народні депутати зареєстрували в парламенті постанову «Про невідкладні заходи щодо подолання політичної кризи в Україні». Про це заявив Сергій Лабазюк.

За його словами, постанову вже підписали 9 народних обранців.
«Бачимо, що сьогодні влада робить все для того, аби залишитись біля керма, а опозиція робить все, аби прийти до влади. І з інтересами людей в даному випадку ніхто не рахується. Ми ж, позафракційні, не боремось за це. Ми бачимо, що є загроза цілісності держави. Тому й зареєстрували свою постанову», - наголосив політик.
Як зазначив Сергій Петрович, позафракційні категорично засудили жорстокі дії щодо учасників мирного мітингу на Майдані Незалежності і виступили за те, аби заслухати у ВР звіт генпрокурора щодо цих подій і обов’язково притягнути до кримінальної відповідальності винних.
Окрім цього, наголосив народний депутат, текст постанови містить наступне:
«Ми пропонуємо також сформувати делегацію за участю депутатів Верховної Ради для відновлення процесу переговорів з Європейським Союзом, а також продовження переговорів з Російською Федерацією. Але вже за участі представників парламенту» – сказав нардеп.
Обов’язковий пункт постанови - питання безвізового режиму (з початку 2014 року) в разі виконання Україною всіх вимог.
«Однозначно це підтримає все українське суспільство. Тому потрібно всім в парламенті згуртуватись, щоб вийти з глухого кута, перед яким зараз стоїть країна», - зазначив Сергій Петрович.
Позафракційний нардеп також зазначив, що для того, аби відправити діючий уряд у відставку, потрібно, як мінімум, дотримуватись встановленої законодавством процедури.
«Тому було би правильно, якби саме Президент прийняв рішення про відповідальність уряду і провів консультації із Верховною Радою щодо формування нового складу Кабміну. Ми чітко розуміємо, що саме в такий спосіб, покроково потрібно діяти з метою збереження цілісності України», - підсумував Сергій Лабазюк.

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую