ye-logo.v1.2

Нардеп Лабазюк підтримав постанову КПУ про відставку уряду

Політика 2391
з архіву
Фото: з архіву

Позафракційний народний депутат Сергій Лабазюк підтримав проект постанови Компартії про відставку уряду. Про це він заявив у кулуарах парламенту журналістам.

За словами нардепа, його підпис під постановою під номером 223. (Для прийняття постанови необхідно 226 голосів депутатів – ред.).
«Підписали постанову й інші мої колеги з позафракційних», - зазначив політик.
При цьому С. Лабазюк наголосив, що позафракційні депутати все одно наполягатимуть на розгляді парламентом їхньої постанови № 3723 «Про невідкладні заходи щодо подолання політичної кризи в Україні» від 3 грудня.
«Якщо наступний тиждень буде сесійним, на розгляд має бути поставлена наша постанова. Бо вона абсолютно логічна й конкретна. Там чітко прописані по пунктах кроки, які маємо зробити для виходу з політичної кризи. Постанова КПУ більш декларативна і політична, ніж дієва. Але підтримуючи її в черговий раз хочу чітко зафіксувати свою позицію щодо того, що уряд таки має піти у відставку через те, що відбулось в країні за останні 3 тижні», - підсумував позафракційний нардеп.

Як відомо, 3 грудня Верховна Рада провалила голосування за відставку уряду Азарова. Перед самим голосуванням лідер фракції Компартії Петро Симоненко запропонував опозиції свій варіант проекту постанови про відставку уряду, де комуністи виписали свої претензії до Кабміну. За його словами, всі члени КПУ підписали цей проект і готові його проголосувати. Арсеній Яценюк від імені опозиції заявив, що вони готові голосувати за проект постанови комуністів, проте виявилося, що його ще треба зареєструвати, тож голосування за нього не відбулося.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую