ye-logo.v1.2

Костянтин Чернилевський відтепер законний секретар міської ради

Політика 3072
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Яку новоспечений секретар матиме зарплату він поки не знає.

На заключній у цьому році сесії Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський нарешті отримав посвідчення секретаря. За набрання чинності рішення 28-ї сесії міської ради «Про обрання секретаря Хмельницької міської ради» депутати проголосували «за» 52 голосами.
«Я ще фактично не працював з депутатами у ролі секретаря, співпрацював з ними лише як колега-депутат. Як на мене, то абсолютно усі міські депутати готові до плідної спільної роботи. Можливе є одиниці, але, ви знаєте, у великому колективі завжди можуть виникати непорозуміння, образи. Зараз така ситуація у державі, політичні партії почали активно працювати. Причина – євромайдан. Можливо це дасть новий поштовх до протистоянь. Але це не буде стосуватися питань життєдіяльності міста», - запевнив секретар Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський.
Цим же рішення міські обранці затвердили умови оплати праці Костянтина Чернилевського. Окрім посадового окладу, він отримуватиме надбавку за сьомий ранг посадовця та ще 50% окладу як надбавку за високі досягнення у праці. Також секретар отримуватиме матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових проблем та на оздоровлення. Передбачено і преміювання.
«Яка у мене буде зарплата? Я не знаю. Цим питання не цікавився. От коли отримаю заробітну плату, тоді вже зможу сказати. Це не є секретом. Але тут невисокі оклади», - резюмував Костянтин Чернилевський.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую