ye-logo.v1.2

Керувати Київською областю буде й надалі хмельницький штабіст Віктора Ющенка

Політика 2525
mns.gov.ua
Фото: mns.gov.ua

Петро Порошенко перепризначив Володимира Шандру на посаду губернатора Київської області.

Президент України Петро Порошенко одним указом звільнив Володимира Шандру з посади голови Київської обласної державної адміністрації, а наступним - призначив його на це ж робоче місце.

“Призначити Шандру Володимира Миколайовича головою Київської обласної державної адміністрації”, - йдеться в указі Президента України.

Володимир Шандра уже має досвід спільної роботи із Петром Порошенком - по одному списку “Нашої України” у 2002 році пройшли до Верховної ради України. Під час Помаранчевої революції у 2004 році Володимир Шандра очолював Хмельницький обласний штаб коаліції “Сила народу”, яка об'єднувала структури “Нашої України” та блоку Юлії Тимошенко. У той час Петро Порошенко був заступником центрального штабу у Києві.

Також перепризначений голова Київської облдержадміністрації відомий тим, що свою першу роботу отримав саме на Хмельниччині. З 1987 по 1992 роки працював на Хмельницькій атомній електростанції, де пройшов шлях від оператора реакторного відділення, старшого інженера з ремонту та експлуатації обладнання реакторного відділення до провідного інженера з керування реактором.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую