ye-logo.v1.2

Вибори призначені – половина нардепів від Хмельниччини не голосували

Політика 2857
Верховна Рада України 237 голосами  призначила місцеві вибори на 25 жовтня
Верховна Рада України 237 голосами призначила місцеві вибори на 25 жовтня. Фото: rbc.ua

Сьогодні Верховна Рада України прийняла Постанову «Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році».

Отож, за Постановою, за яку проголосували 237 депутатів, чергові місцеві вибори пройдуть 25 жовтня. Обиратимуть місцеву владу й на Донбасі, а саме на тій територія, яка підконтрольна Україні. Щодо проблемних територій, таких як, до прикладу, Широкине, рішення про проведення там виборів прийматиме Центральна виборча комісія і пропонуватиме його на розгляд Верховної Ради.

Як же обранці від Хмельниччини голосували за цю Постанову. Виявляється, лише половина наших нардепів натиснула на кнопку «за». Всі вони з фракції «Блок Петра Порошенка». Отже, підтримали вибори 25 жовтня Роман Мацола, Сергій Мельник, Володимир Мельниченко та Андрій Шевченко. А ось їхній колега по фракції – Михайло Гвоздьов, був відсутнім. Не було під час голосування в сесійній залі й Олександра Ксенжука з «Народного фронту», а також позафракційного Олександра Гереги та Сергія Лабазюка з «Волі народу». Ще один представник Хмельниччини – Віктор Бондар з «Відродження» був, але не голосував.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую