ye-logo.v1.2

Іван Гончар: Я йду, щоб повернутися, бо обрання Загородного - це совок

Політика 4202
Іван Гончар не висував свою кандидатуру на голову облради
Іван Гончар не висував свою кандидатуру на голову облради. Фото: Дмитра Скрипника

Колишній голова обласної ради Іван Гончар назвав сьогоднішнє голосування "всезагальним одобрямсом".

Голова обласної ради 6-го скликання під час виступу на засіданні першої сесії обласної ради після оголошення результатів голосування заявив, що обрання Михайла Загородного головою обласної ради - це совок.

"Дякую колективу апарату обласної ради за плідну працю. З гіркотою на губах я сприймаю цей всезагальний "одобрямс". Так не можна. Є сім політичних сил, отож мало бути сім кандидатів. А у нас все, як в совку: чіткі договірняки і жодної критики. Я вірю, що з часом українське суспільство відсіє зерно від полови. Час пройде і люди все зрозуміють. Нація зробить правильні висновки. Я йду, щоб повернутися, адже зерно проросте", - виголосив Іван Гончар.

Водночас Михайло Загородний заперечив висловлювання свого попередника, не погодившись з ним, що це "всезагальний одобрямс".

До речі, традиційний букет, який зазвичай вручають новообраним керівникам (теж традиція часів Радянського Союзу) так і залишився в руках представниці апарату облради. Тепер уже екс-голова Хмельницької облради Іван Гончар не привітав свого наступника і пішов з президії в зал, кинувши наостанок: Ви разом "Будували Хмельниччину" і знищили аеропорт, а тепер будете його відновлювати?

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую