ye-logo.v1.2

Хто стане секретарем Хмельницької міської ради?

Політика 4376
Вже 4 грудня у міського голови Хмельницького Олександра Симчишина можуть з’явитися заступники, а в Хмельницької міської ради - секретар
Вже 4 грудня у міського голови Хмельницького Олександра Симчишина можуть з’явитися заступники, а в Хмельницької міської ради - секретар. Фото: з архіву

Завтра, 4 грудня, відбудеться друге пленарне засідання першої сесії міської ради сьомого скликання.

Депутати почнуть працювати з 10-ої ранку. На їхній розгляд буде винесено чимало кадрових питань. Перш за все, рада має обрати секретаря.

У кулуарах говорять про те, що кандидатів на посаду секретаря Хмельницької міської ради буде декілька. Називаються  прізвища Михайла Кривака з «Батьківщини», Ірина Ковальчук з «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», Руслана Афійчука з партії «За конкретні справи» та двох депутатів від «Самопомочі» - Дмитра Палія та Сергія Золотухіна. Щоправда, офіційно в партіях прізвища кандидатів на посаду секретаря не називають, аргументуючи це тим, що кандидатуру раді має запропонувати міський голова.

Вже завтра, 4 грудня, міська рада має затвердити і кандидатів на посаду заступника міського голови Хмельницького. Нагадаємо, вчора мер міста Олександр Симчишин в інтерв’ю сайту «Є» заявив, що планує скоротити кількість заступників на одну посаду. Планує, щоб у нього було чотири заступники (а не п’ять) та один керуючими справами. «Ви хочете прізвищ? Назву поки лише одне прізвище. Це Володимир Гончарук (депутат Хмельницької міської ради попереднього скликання - прим.авт.), він відповідатиме за економіку та інвестиції», - зауважив Олександр Сергійович.

Також рада має визначити кількісний складу виконавчого комітету Хмельницької міської ради, затвердити новий регламент ради, склад депутатських комісії тощо.

Сайт «Є» планує показати засідання Хмельницької міської ради в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую