ye-logo.v1.2

Колективу СБУ у Хмельницькій області офіційно представили нового начальника

Політика 7442
Фото: adm-km.gov.ua

Сергій Харченко раніше працював на Житомирщині.

Сьогодні, 19 квітня, офіційно представили нового начальника Служби безпеки України у Хмельницькій області Сергія Харченка. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Як йдеться у повідомленні, привітати Сергія Харченка прийшов перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк. Він зазначив, що сподівається на продовження тісної співпраці влади та правоохоронних органів, яка була до цього часу та побажав новому керівнику успіхів на посаді, працювати для людей та на благо Хмельниччини.

Посадовець окремо подякував колишньому керівнику СБУ у Хмельницькій області Анатолію Будовіцькому за тісну співпрацю заради збереження соціальної стабільності та громадського порядку.

Нагадаємо, згідно Указу Президента Петра Порошенка №152/2016 Анатолія Будовіцького звільнено з посади начальника Служби безпеки України у Хмельницькій області. Начальником обласного управління призначено Сергія Харченка, який раніше працював першим заступником начальника УСБУ у Житомирській області. Відповідний Указ глави держави датований 14 квітня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую