ye-logo.v1.2

Хмельницька облрада: сесія в прямому ефірі

Політика 6047

Сьогодні, 21 квітня, відбувається чергове пленарне засідання Хмельницької обласної ради.

На порядку денному – понад 50 питань. Серед яких, якщо в останню мить нічого не зміниться, й кадрові. Зокрема, спроба номер два обрати заступників голови Хмельницької облради.

Михайло Загородний знову пропонуватиме депутатам обрати першим заступником голови Хмельницької облради Олександра Драгана з «Самопомочі». Заступником – до початку сесії прізвище Михайло Васильович поки не оприлюднив. Та, не виключено, що кадрові питання взагалі будуть зняті з порядку денного, адже ще за день до сесії, за нашими даними, необхідної підтримки, після перемовин фракцій, кандидатури так і не отримали.

Як проходить пленарне засідання, які заяви лунатимуть, що відбуватиметься в сесійній залі – все це відвідувачі сайту «Є» можуть побачити в трансляції, яка розпочнеться о 10.00. Ну, а з порядком денним, можна ознайомитися на сайті облради.

О 10.50 фракція "Радикальної партії Олега Ляшка" попросила перерву на 15 хвилин. Трансляція поновиться орієнтовано об 11.05.

Об 11.15 депутати продовжили роботу. Дивіться трансляцію.

Знову перерва на 15 хвилин. Трансляція продовжиться орієнтовано об 11.50 

11.50 перерва для консультацій з головами фракцій, яку оголосив Михайло Загородний, триває. Рада й досі не затвердила порядок денний.

12.00 вже майже півгодини триває перерва. Трансляція розпочнеться автоматично одразу, як депутати повернуться з консультацій.

12.17 Сесія продовжується

15.25 Перерва до 16.30

16.35 Перерва завершилася. Сесія триває. 

18.10 Оголошено перерву на 15 хвилин

18.20 Перерва завершилася

19.25 Трансляцію завершено. Сесія закінчилася. Дякуємо усім за увагу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую