ye-logo.v1.2

Михайло Загородний розповів, кого бачить своїми заступниками

Політика 3353
Чи обере обласна рада двох заступників Михайлу Загородному стане відомо 21 квітня
Чи обере обласна рада двох заступників Михайлу Загородному стане відомо 21 квітня. Фото: Володимира Гординського

Голова обласної ради назвав лише одну кандидатуру на посаду заступника облради. Іншу – тримає в секреті.

Михайло Загородний вдруге пропонуватиме обласним депутатам обрати першим заступником голови Хмельницької обласної ради Олександра Драгана. Про це він заявив під час засідання депутатських комісій, які сьогодні розпочали підготовку до пленарного засідання п’ятої сесії обласної ради, яке заплановане на 21 квітня.

«Нічого нового і дивного не скажу, - на запитання про кандидатів у заступники відповів Михайло Загородний. - Вдруге на посаду першого заступника буду виносити кандидатуру Олександра Драгана. Вперше, коли його не обрали, ми мабуть тоді недопрацювали разом із депутатським корпусом, і, можливо, сам Олександр Васильович не до кінця пояснив свою програму. А ось кого пропонуватиму на посаду заступника – поки не скажу, оскільки йдуть перемовини».

Голова обласної ради висловив сподівання, що до 21 квітня усі перемовини та домовленості завершаться й на сесії оберуть йому заступників.

«Щоб задовольнити амбіції всіх фракцій, нам потрібно або 6 заступників, або голови фракцій повинні зрозуміти, що хтось може стати заступником, а представники деяких фракцій можуть очолити комунальні підприємства облради», - заявив Михайло Загородний.

Нагадаємо, 17 лютого за кандидатуру Олександра Драгана проголосували 37 обранців, після чого Михайло Загородний вирішив не ставити на голосування іншу кандидатуру – Валерія Лескова.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую