ye-logo.v1.2

Хмельничани програв суд Януковичу

Політика 2617

Апеляційний суд Києва відмовив у задоволенні апеляційної скарги на рішення Печерського районного суду щодо заперечення Віктором Януковичем Голодомору як геноциду українського народу.

Відповідне рішення ухвалене в середу, 8 грудня, повідомляє прес-служба ВО «Свобода». Згідно з повідомленням, під час засідання суд «практично не дозволяв (позивачу) хмельничанину Володимиру Волосюку давати пояснення у справі, заявляти клопотання і аргументувати свою позицію, а судові дебати взагалі обмежив двома хвилинами». Лише після зауваження представника позивача, заступник голови ВО «Свобода» Андрія Мохника про те, що суд позбавив позивача і його представників права подавати клопотання, суд надав Волосюку можливість зачитати клопотання, які практично не задовольнив. «Наприкінці оголосили рішення про виправдання Януковича, яке колегія суддів прийняла в нарадчій кімнаті протягом двох хвилин... », - зазначається в повідомленні.
Нагадаємо, 27 квітня на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи в Страсбурзі (Франція) Янукович виступив проти визнання Голодомору 1932-33 років геноцидом.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую