ye-logo.v1.2

Хмельницьким депутатам заважає символіка «Свободи»

Політика 2704

Не всім. А лише двадцятип’ятьом

Сьогодні відбувається друга сесія Хмельницької міської ради. На її початку депутат Михайло Василишин з «Батьківщини» запропонував колегам заборонити займатися політикою в раді, а саме, щоб депутати від «Свободи» сховали партійні прапорці. На запитання «свободівця» Олександра Симчишина: «Значок теж знімати», Михайло Йосипович відповів: «Ні». «Невже вам заважають працювати прапорці «Свободи», - запитав у пана Василишина міський голова Сергій Мельник. Відповідь була такою: «Просто неприємно». Врешті-решт мер міста поставив на голосування пропозицію депутата, яку підтримали лише 25 обранців. Рішення не прийнято і сесія продовжила свою роботу. На порядку денному понад 50 питань.

Коментарі:

крипак 17.12.2010 18:59

ріпак, Нажаль друже я не депутат і не журналіст. Я хмельничанин,якому не байдужа ситуація в місті.тому я придивляюся до політсил які в раді,ну і маю інформацію про стан речей там,і що мене бентежить то це то що така сила як Свобода потрохи наберае, но чим, горлом.Чому вони відмовилися від керівних посад в комісіях,бо там треба хоть щось пропонувати,навіть якщо не пітримає більшість,але буде позиція,а так просто сидять на комісіях,голосують за навіть не вдивляючись в питання. А коли доходить діло до сесії, то тут починається ганьба,популізм, ну і зрозуміло що проплативши показ по 33-му каналу все це пускають в ТВ. Проаналізуйте і зрозумієте.

ріпак 17.12.2010 09:56

відразу видно, що ви пане не кріпак, а точно депутат міської ради, чи принаймі журналіст, який постійно треться на сесіях, бо бачите те чого не бачимо ми, бо не буваємо в раді. читаючи останні матеріали я саме від Свободи і бачу ноомальні пропозиції: податковий кодекс, вимога скасувати довідки з пенсійного, пільговий проїзд для студентів, налагодження транспортного сполучення по Зарічанській. мене більше дивує що роблять на сесії, ну да бютівці гоолосують, регіони проштовхують свої земельні питання, інші прийшли просто відсидітися

Крипак 17.12.2010 08:58

Чого це цій Свободі стільки уваги. Хлопцям нема шо робити, вот і подалися до ради, з майдану свої гасла перенесли в раду.їх що вибирали щоб вони піарились чи працювали. Зара вони піаряться. Ні чого путнього для вирішення господарських проблем міста не пропонують. Все на телевізор працюють, зара вот скажуть що в раді вони подвергаются репресиям,їхні прапорці. На сесію вони приходять агресивні,ніби відчувають що не в своїй тарілці.Тут Ганьбу валати,що вони тільки й вміють,не проходе,тут працювати треба,пропонувати розумні і корисні речи щоб ця більшість батьківщинівська не робила що їм заманеться.

дана 16.12.2010 08:40

хай би послали того Васелишина подалі, та й усі справи

Микола 15.12.2010 19:37

Я також голосував за Свободу і не жалкую. Слава Україні!

granada 15.12.2010 17:41

таким як Василишин все навколо заважає, це як в прислівї про танцора

777777 15.12.2010 16:16

У Василишина загострилася гостра антисвободівська алергічна реакція:) якщо чесно, то дивує позиція ПРиБЮТ щодо Свободи, вони хоч як хоч чимось хочуть вчепитися до Свободи, Свободівцям у міській раді - повага! переконуюся, що голосував правильно!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую