ye-logo.v1.2

“Фронт змін” розпочав навчати депутатів

Політика 2644

Плануються щомісячні форуми для однодумців

За словами голови Хмельницької обласної териториальної організації політичної партії “Фронт змін” Олександра Ксенжука, вперше у Хмельницькому 17 грудня партія провела регіональний форум для депутатів Хмельницької та Вінницької областей. Ініційований лідером “Фронту змін” Арсенієм Яценюком, форум покликаний сприяти плідній діяльності депутатів заради виправдання сподівань виборців.
“Такі форуми днями проводилися у Києві, Чернівцях, Львові, Полтаві та Дніпропетровську. І от це стало можливим у нашому місті”, - сказав депутат обласної ради Олександр Ксенжук.
“Важливо, що ми довели свою здатність перемагати. Тепер маємо довести, що ми кращі, тому першими розпочали навчання наших депутатів задля їх розвитку”, - зазначив у відеозверненні до однодумців лідер “Фронту змін” Арсеній Яценюк.
Перед депутатами виступили київські експерти Інституту політичної освіти, “Школи влади” та інші. Подібні форуми плануються щонайменше раз на місяць, аби депутати могли ознайомитися з усіма нюансами у своїй діяльності та принести якомога більше користі суспільству.
 

Коментарі:

Олег 29.12.2010 08:51

Тексты некоторых коментаторов тождественны с описанием поведения определеной категории людей, находящихся в Скарженецкой государственной "школе" или же потенциально заслуживают туда поступить. Как там в трудах одного древнего профессора: Больной шизой всегда будет свою тупость и свои неудачи видеть в других людях,а себя считать самым умным

Гриша 28.12.2010 12:17

Микола,
Ти Микола зря таке кажеш, наскільки мені відомо,їхні депутати вже подали цілком конкретні пропозиції по різним галузям.Та й вони активно знайомляться з ситуацією в різних галузях,щоб змінити ситуацію на краще. І ми побачемо, що такі *** як ти Миколо будуть шукати якісь іншіповоди,щодо діяльності депутатів від Фронту,бо вони точно працюють на благо всіх Хмельничан,і їх за це не прокретикуєш

[email protected] 21.12.2010 13:40

дешева показуха, фронт змін - це не партія, а свора невдах різного штибу. нічого ніколи для виборців вони не зроблять, бо можуть робити тільки для себе рідних. подивіться на тих особин, які прийшли в наші ради від яйценюків. ЖАХ просто. ніби кастинг спеціальний був.

Микола 20.12.2010 20:22

барани, на шару позаходили в ради, перед тим скинувшися голові за місце в першій 5-ці,тепер вчитися надумали, бо тупі і взагалі нічого не розуміються на роботі в органах місцевого самоврядування. але ж навчити можна здібного, тупий тупим і залишиться, з нього можна хіба гроші за навчання та диплом взяти.

Андрей 20.12.2010 19:06

Молодцы.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую