ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському відбувся марш проти політичних репресій

Політика 4900
Фото: прес-служби "Свободи"

На знак протесту проти політичних репресій колона «свободівців» пройшла центральними вулицями міста від міського ринку до будівлі Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

Під гул імпровізованих «барабанів Свободи» прозвучали вимоги негайно припинити політичні репресії. Учасники акції скандували: «Геть продажну владу!», «Ні політичним репресіям!», «Желізника у відставку!», «Руки геть від Барановського!», «Один за всіх, і всі за одного!».
Приводом до акції протесту, за повідомленням прес-служби обласної організації ВО «Свобода», стали спроби нахабного політичного переслідування голови Кам’янець-Подільської районної організації ВО «Свобода», директора Боришковецького НВК Володимира Барановського з боку місцевої влади. Після завершення виборів до місцевих рад в Кам'янець-Подільському районі голова місцевої райдержадміністрації М.Желізник розпочав, за словами «свободівців», цілеспрямовані політичні репресії проти свободівців. Комісія управління освіти впродовж місяця безпідставно провела низку тотальних перевірок роботи директора Боришковецького НВК Володимира Барановського. З боку керівництва району неодноразово звучали натяки на звільнення через «неправильні», на думку п.Желізника, політичні погляди та участь в опозиційній політичній партії. Під час проведення акції, як заявили на марші, райдержадміністрація направила ще одну перевірку роботи директора Боришковецького НВК, намагаючись і далі чинити спроби тиску за політичні погляди .

ВО «Свобода» вимагає від місцевої влади припинити політичні репресії і займатися господарськими проблемами мешканців району. По завершенню акції протесту було прийнято резолюцію з вимогою до Президента України відправити у відставку голову Кам’янець-Подільської РДА М.Желізника за намагання чинити політичні репресії.
«Свобода» розцінює факти політичного переслідування, що все частіше мають місце на території області, як спробу кинути виклик Українській Нації. «Ми будемо реагувати адекватно на всі подальші спроби тиску на людей за політичні погляди. Подібні речі неприпустимі. Особи, які собі дозволяють переслідувати тих, хто належить до іншої політичної сили чи думає інакше мають бути негайно покарані. Потрібно чітко усвідомити, що теперішня влада веде країну до поліцейського устрою. Наша історія пам’ятає як проводилися політичні репресії в 30-тих роках і чим вони завершилися. Окупаційний режим і його прислужники на місцях діють методами НКВД. Маємо гуртувати зусилля, виходити на вулиці і протестувати проти кожної дії таких от горе-чиновників. Не допустимо поліцейського режиму, не дозволимо відновити переслідування за політичні погляди. Українська Нації повинна об’єднатися і зупинити нахабні спроби окупантів поставити її на коліна», - наголосив голова Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Ігор Сабій.

 

Коментарі:

Боб 25.12.2010 11:20

Точно! Если посмотреть на эти репресии против Свободы, то замете такую деталь- типа репресии только против простых свободовцов, бизнесменов от Свободы не трогают(хотя там у них, как и у всего бизнеса можно найти кучу нарушений)И если начнут напрягать бизнесмена- свободовца то люди скажут что это багатей не хочет налоги платить и правильно его напрягают,ну и соответственно свободвцев протест(и в целом)не потдержут. По этому для создания имиджа претесняемой властью,настоящей опозицыи,и для роста рейтенга Свободы-Тягныбока, и претесняют таких простеньких партийцев

зяма 24.12.2010 09:24

Це мяч на полі Свободи,і рейтинг Свободи росте завдячуючи Горластим хлопцям,справним барабанщикам по діжкам, ну і відбитими почками рядових однопартійців.Вітдавши пас владі і Мяч на полі влади, яка дуже гарно зачищяє поле, відкриваючи Олежику Тягнибоку дорогу в другий тур президентських виборів проти пахана. Кучма-Сімоненко. Янукович-Тягнибок.Використовують Олега в відкриту,рядових однопартійців в темну.На телебаченні проти Тягнибока чи його соратників вистовляються слабкіши опоненти, То Фаріон, то Тягнибок на Інтері(хтось собі уявляє що там часто зьявляється опозиція яку не треба розкрутити)Дай фінансування в Свободи останім часом значно покращилося(тільки не треба казати що це однопартійці і прихильники скидаються, я сам колишній партієць який мав змогу аналізувати надходження,і запевняю що в Свободу вливається олігархічний капітал, хай через 10-ті руки). Якби нинішня влада вела себе демократично,шанувала українську мову та культуру, щоб робила Свобода, на кого їй би приходилося б волати.

777 24.12.2010 09:10

то я тобі Зяма бажаю в такий веселий футбол самому пограти. награєшся мало не буде.

Зяма 24.12.2010 09:01

Мені це все здається грою в футбол. Пас тому,пас тому, мяч на тій чи на тій стороні поля. Пас 1- це нібито репресії проти Свободи, мяч на полі Свободи- Кричить Ганьба, люди ведуться що да,вот справжня опозиція, їх притисняють, треба їх підтримати,організовуються мітинги,в мегафони істерічні крики Ганьба, Долой(ну ще може керівництво Свободи рядових-ідейнорадікально налаштованих однопартійців спровокувати лізти на ментів, щоб менти тим однопартійцям надавали по почкам,а Свободі трохи від цього рейтингу прибавиться)

777 23.12.2010 16:10

Свободу не спинити. За Баранівського пасть порву!

СИВКІВ РОМА 23.12.2010 11:48

Кобера Василь, я там був і в барабани гримав і ще буду як треба буде

ртуть 22.12.2010 21:58

який пан такі і холопи. що Ялинкович, що Ядуха-задуха, що їх поплічники типу матросів Железняків твердолобі, вони не розуміють як можна співіснувати з людьми, вони знають принцип: я начальник - ти дурак. це люди з завищенобю самооцінкою, їх в дитинстві в школі били всі і вони тепер усім мстять, одних лякають, інших звільніють. але час таких минає дуже швидко. так буде і з цими - вони минувші, як березневий сніг. Свобода правильно все робить, чим більше знайомлюся з цією партією, тим більше поважаю.

Кобера Василь 22.12.2010 17:27

що скажеш, молодці, за своїх завжди горою стають. треба всім в Свободу вступати, або хоча б за допомогою звертатися. а цим наглим желізникам треба руки повідбивати, що другим не повадно було.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую