ye-logo.v1.2

Чому активісти з-під СБУ пішли до Хмельницької обласної ради і що з того вийшло

Політика 4166
Активісти зараз спілкуються із головою обласної ради Михайлом Загородним.
Активісти зараз спілкуються із головою обласної ради Михайлом Загородним. . Фото: автор

Сьогодні у Хмельницькому під стіни СБУ вийшло кілька десятків активістів, щоб прийняти звернення до керівництва країни, області та міста.

Близько 16 години 14 березня кілька десятків активістів зібралися під стінами управління СБУ у Хмельницькій області, щоб, як самі зізналися, звернутися до керівництва країни, області та міста, щоб ті, в свою чергу відреагували на події навколо силового розгону учасників блокади торгівлі із окупованими територіями. 

Активісти з-під СБУ, поспілкувавшись з начальником управління, попрямували до голови Хмельницької обласної ради, вимагати у Михайла Загородного скликати позачергову сесію, щоб прийняти звернення до керівництва країни. 

Михайло Загородний зустрів учасників акції в холі другого поверху адмінбудівлі, вислухав і пообіцяв, що вже на завтра скликає позачергову сесію, на якій депутати розглянуть одне питання - звернення щодо силового розгону учасників блокади.

"Сьогодні розпочалася чергова сесія обласної ради, і якщо це в рамках закону, щоб провести під час діючої сесії позачергову, то я сьогодні ж підпишу розпорядження і вже на завтра, орієнтовно на 15-16 годину, скличемо позачергову сесію", - пояснив Михайло Васильович.

Принагідно відповів і на інші питання непрошених гостей.   

Після спілкування з Михайлом Загородним активісти пішли до Хмельницької міської ради.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую