ye-logo.v1.2

Хмельницька облрада: які рішення приймають депутати? (запис прямого ефіру)

Політика 6788
Обласна рада на своїй сесії має розглянути більше восьми десятків питань
Обласна рада на своїй сесії має розглянути більше восьми десятків питань. Фото: з архіву

Сьогодні, 13 липня, відбувається чергове пленарне засідання Хмельницької обласної ради.

У порядку денному сесії більше восьми десятків питань. Саме їх мають розглянути депутати Хмельницької обласної ради під час пленарного засідання сесії. Серед них і звіти депутатських комісій. Щоправда, не всіх.

На президії обласної ради вирішили звіти постійних комісій з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин, з питань будівництва, житлово-комунального господарства, інвестиційної політики, природокористування та екології, а також з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту і туризму перенести на наступну сесію. Решта ж – звітуватимуть.

Звітуватимуть і про хід різних програм. Планують на сесії розглянути і декілька звернень до керівництва держави. Це і щодо недопущення передачі державних підприємств лісового господарства у концесію, і щодо скасування певної постанови Кабміну. Вдруге поспіль депутати розглянуть звернення щодо скасування деяких зміни до антикорупційного законодавства, на яких наполягають вісім десятків громадських організацій Хмельниччини. На минулій сесії це звернення не набрало необхідної кількості голосів.

Як проходить сесія обласної ради, які рішення приймають депутати, дивіться у прямому ефірі на сайті «Є». Початок 13 липня о 10.00.

12.00 Оголошена перерва до 13.00. Трансляція поновиться після перерви.

13.05 Перерва завершилася. Трансляція сесії продовжується.

16.35 Сесія завершилася. Пропонуємо вашій увазі запис ефіру:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую