ye-logo.v1.2

Нардеп від Хмельниччини очолив антирейтинг «кнопкодавів» Верховної Ради

Політика 5171
Андрій Шинькович, за даними руху Чесно, за майже три роки кнопкодавив 19 разів
Андрій Шинькович, за даними руху Чесно, за майже три роки кнопкодавив 19 разів. Фото: з архіву

Незвичний чарт склав Громадський рух «Чесно».

«Найбільше кнопкодавів восьмого скликання входять до фракції партії БПП «Солідарність»: за даними ЧЕСНО за три роки роботи 31 депутат Блоку накнопкодавив 111 разів», - пише Громадський рух «Чесно».

Трошки менше депутатів, які були помічені в неособистому голосуванні (23 обранці), за даними «Чесно», у фракції «Народний фронт». «Однак, якщо аналізувати не за кількістю кнопкодавів, а за кількістю випадків неособистого голосування, то коаліціанти з НФ поступаються депутатам із партії «Відродження»: 18 із 26 депутатів цієї фракції накнопкодавили 76 разів. Таким чином, у цій групі, що повністю складається з мажоритарників, на кожного депутата припадає в середньому майже по три зафіксованих факти кнопкодавства – значно більше, ніж у всіх фракціях-суперниках», - повідомляють у Громадському русі.

Далі розмістилися «Опозиційний блок» (12 депутатів) та «Радикальна партія Олега Ляшка» (9 депутатів). Шосте та сьоме місця антирейтингу обійняли депутати фракції «Воля народу» та позафракційні депутати – 6 і 3 порушників Конституції.

Щодо депутатів, то анти рейтинг очолили два нардепи. Один із яких – від Хмельниччини. Це Андрій Шинькович з «Блоку Петра Порошенка», який був обраний парламентарем на окрузі №189 (Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський, Теофіпольський райони). Він, як і мажоритарник із Черкащини від «Відродження» Антон Яценко, за даними «Чесно» 19 разів голосував за інших.

Антирейтинг депутатів, які були помічені в неособистому голосуванні. Фото: chesno.org

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую