ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшов марш за відставку Порошенка

Політика 6332
У Хмельницькому висловлювали невдоволення чинною владою країни
У Хмельницькому висловлювали невдоволення чинною владою країни. Фото: автора

Учасники акції пройшлися містом та провели мітинг на майдані Незалежності.

Сьогодні, 18 лютого, у Хмельницькому відбувся марш, учасники якого вимагали від президента України Петра Порошенка піти у відставку, а також прийняти закон про імпічмент. Участь в акції, за оцінками журналіста сайту «Є», який був присутній на події, взяли до 500 людей.

Утім, ще за півгодини до початку маршу, який розпочався біля пам'ятника Тарасу Шевченка, людей майже не було видно. А правоохоронці, які охороняли громадській порядок, казали, що в заявці на проведення акції організатори вказали 5 тисяч учасників.

Як тільки людей стало більше, від пам'ятника сформували колону, яка рушила до майдану Незалежності. На розі вулиць Соборної та Героїв Майдану, учасники  маршу зупинилися, щоб хвилиною мовчання згадати усіх, хто загинув під час Революції Гідності та в неоголошеній війні, що триває.

Декілька сотень мешканців області взяли участь у акції з вимогою до Порошенка піти у відставку.

Вже на самому майдані «головною сценою» став вхід до Будинку рад. Там і провели мітинг. Як проходила акція, можна було спостерігати в прямому ефірі на сторінці сайту «Є» в «Фейсбуці».

Коментарі:

Володимир Гординський 18.02.2018 15:50

Пане Сергію, можу лише констатувати, що, коли вів трансляцію, то міського голови Нетішина на марші не бачив. А секретар Нетішинської міської ради була. Але навряд чи це свідчить про якийсь адмінресурс - сьогодні вихідний день, і людина могла просто проявляти свою громадянську позицію.

Сергій Скорик 18.02.2018 15:38

Мер Нітішина вивіз "своїх", адмін рисурс хореве !

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую