ye-logo.v1.2

«Головним ворогом країни є не корупція, а низький рівень достатку громадян», – нардеп Сергій Лабазюк На правах реклами

Політика 2282
Сергій Лабазюк: Держава потребує національної комплексної програми боротьби з бідністю
Сергій Лабазюк: Держава потребує національної комплексної програми боротьби з бідністю

На початку нового пленарного тижня 8-мої сесії 8-го скликання Верховної Ради народний депутат України Сергій Лабазюк закликав з трибуни колег-парламентарів працювати у конструктиві задля вирішення нагальних проблем у країні.

На думку нардепа, попри те, що розпочався новий пленарний тиждень, проблеми в державі залишаються старі. У Верховній Раді приймають реформи, говорять про модернізацію в різних сферах. В результаті парламентарі лише варяться в своєму «котлі», тоді як громадяни живуть окремо своїм життям та шукають шляхи «як вижити».

«Ми можемо людям скільки завгодно розповідати про антикорупційний суд, про іншу «боротьбу з вітряками», але насправді українці сьогодні прагнуть закінчення війни, збереження землі, стабільності в економіці та впевненості в завтрашньому дні», - наголосив Сергій Лабазюк.

За його словами, політичний порядок денний сьогодні продовжує диктувати МВФ та інші зовнішні партнери.

«Поки ми будемо піддаватися – це добром не закінчиться. Держава потребує національної комплексної програми боротьби з бідністю. Не корупція основний ворог держави, а низький рівень достатку громадян», –зазначив політик.

Разом з тим Сергій Лабазюк наполегливо звернувся до колег з проханням підтримати законотворчу ініціативу, від якої сьогодні залежить економічний стан багатьох аграріїв країни. Мова йде про законопроект № 7403-2, що повністю повертає колишній режим адміністрування ПДВ при експорті олійних культур. Нагадаємо, наприкінці минулого року цю пільгу було відмінено, через зміни до Податкового кодексу України, які були «зашиті» у правках до державного бюджету 2018.

Коментарі:

27.02.2018 21:35

Ні, ні і ще раз ні, корупція – ні у чому не винна. Та й узагалі вона нікому не ворог. Продовжуйте і на далі, шановний Сергій.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую