ye-logo.v1.2

Із приміщення Хмельницької ОДА «зникла» «будка»

Політика 3234
Відтер у Будинку рад, що в Хмельницькому, немає контрольно-пропсукного пункту в вигляді будки
Відтер у Будинку рад, що в Хмельницькому, немає контрольно-пропсукного пункту в вигляді будки. Фото: Надії Свінцицької

Цього разу депутат Віктор Бурлик не причетний.

При вході до Будинку рад, у фойє облдержадміністрації та облради, більше немає контрольно-пропускного пункту. Його демонтували. Якщо перший частковий «демонтаж» відбувся ще 15 березня минулого року (кримінальне провадження й досі розглядає суд), то тепер «будка» зникла повністю.

«Як відомо, це майно належить ПАТ «Завод «Темп», яке було передано на зберігання облдержадміністрації, - пояснює начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмельницької обласної державної адміністрації Інна Михайлова. – І ось ми отримали лист від «Темпу», щоб повернути їм майно. Що, власне, і зробили, а тому в фойє Будинку рад більше немає контрольно-пропускного пункту».

Ось так виглядав КПП 15 березня 2017 року.

Нагадаємо, 15 березня 2017 року депутат обласної ради Віктор Бурлик розтрощив «будку», і, як йдеться в обвинувальному акті прокуратури, який нині розглядає Хмельницький міськрайонний суд: «навмисно молотом наніс 28 ударів по турнікету (…) повністю його зруйнувавши. Після чого продовжуючи грубо порушувати громадський порядок, увійшов до приміщення контрольно-пропускного пункту, де умисно молотом наніс два удари по пульту управління. Після цього Бурлик, не задовільнившись вчиненим безладом продовжив вчиняти хуліганські дії…».

Як вперше «зникала» «будка» - можете переглянути відео з прямого ефіру сайту «Є»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую