ye-logo.v1.2

Президент представив нового голову облдержадміністрації. Деталі візиту

Політика 5345

Як зустріли високе керівництво у Хмельницькому.

Представлення нового голови Хмельницької обласної державної адміністрації – Вадима Лозового – уже, напевно, не було несподіванкою для більшості з тих, хто цікавиться навколо політичним життям області. Розмови про те, що буде зміна керівництва то активізувалися, то затихали щонайменше тричі за останні півроку. Спочатку це було на рівні чуток, потім з’явилася декларація Вадима Миколайовича як «кандидата на посаду». Політичні соратники цю інформацію не підтверджували офіційно, але й не спростовували, мовляв, це політика, все ще може змінитися.
Не змінилося, хоча й затягувалося. Кажуть, кандидатуру Лозового не погоджували у Кабінеті Міністрів, щоб не віддавати область «під Герегу» остаточно.

Але сьогодні, 19 травня, Президентський літак приземлився на військовому летовищі у Старокостянтинові. Щоправда, з деяким запізненням від очікуваного. І поки Петро Порошенко їхав зі своїм ескортом до Хмельницького, в самому приміщенні облради, протокольна служба впускала акредитованих на представлення нового керівника області і не впускала тих, хто просто «хотів подивитися».

Серед присутніх – народні депутати, депутати Хмельницької обласної ради, міські голови та голови об’єднаних територіальних громад, журналісти і окремі громадські діячі.
Отже сьогодні, 19 травня, у День Європи, Хмельницьку обласну державну адміністрацію очолив Вадим Лозовий.

Хто він?

47-річний Вадим Лозовий – заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр», депутат Хмельницької обласної ради, обраний політичної партії «За конкретні справи» і, як значиться на сайті облради, є керівником фракції, але не є членом цієї партії. Він голова постійної комісії обласної ради з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв’язку та член депутатської групи «Захист прав власників земельних паїв".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую