ye-logo.v1.2

Що задекларував новий очільник Деражнянського району

Політика 5852
Андрія Зелінського представили апарату Деражнянської РДА
Андрія Зелінського представили апарату Деражнянської РДА. Фото: km-rda.gov.ua

Інформація про призначення Андрія Зелінського з'явилась кілька днів тому.

Сьогодні, 30 серпня, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий представив очільника Деражнянського району Андрія Зелінського. Як повідомляє Деражнянська РДА на сторінці у Фейсбуці, представлення відбулося у присутності апарату, представників громадських організацій, депутатів та підприємців району.

Нагадаємо, що Андрій Зелінський з листопада 2015 року був першим заступником керівника Хмельницької РДА. У декларації, яку Андрій Леонідович реєстрував як кандидата на посаду голови Деражнянської РДА вказано, що на попередньому місці роботи в минулому році він заробив 173 773 гривень, 25 000 гривень доходу отримав від відчуження рухомого майна.

Окрім того, Андрій Зелінський вніс у декларацію квартиру в Хмельницькому, що знаходиться у спільній власності, та дві земельні ділянки, які 100% належать новому голові. Щодо транспортних засобів, то Андрій Леонідович має «Сітроен Берлінго», «КАМАЗ 53211» та причіп.

Земельні ділянки в селі Олешин та Хмельницькому декларує дружина Наталія Володимирівна. Їй також належить будинок в обласному центрі площею понад 400 метрів квадратних. За основним місцем роботи в Головному управлінні державної казначейської служби області минулого року Наталія Зелінська заробила 111 919. На двох подружжя зберігає готівкою 100 000 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую