ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької ОДА звільнив двох заступників

Політика 7778
Ще 3 вересня Вадим Лозовий анонсував звільнення своїх заступників
Ще 3 вересня Вадим Лозовий анонсував звільнення своїх заступників. Фото: з архіву

Відповідні розпорядження опубліковані на сайті адміністрації.

Олег Гуменний та Юрій Бирка більше не працюють у Хмельницькій обласній державній адміністрації. Обидва написали заяви на звільнення, які підписав голова ОДА Вадим Лозовий.

Олег Гуменний, який був заступником голови облдержадміністрації, написав заяву на звільнення ще 19 травня. В Адміністрації Президента України вона отримала погодження 5 вересня, і Вадим Лозовий звільнив Олега Вікторовича з 11 вересня.

Юрій Бирка був керівником апарату облдержадміністрації. 10 вересня він написав заяву на звільнення. Щоправда, юридична причина – по переведенню в управління Держпраці у Хмельницькій області.

Нагадаємо, третього вересня голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий під час звіту за свою роботу на посаді за 100 днів, заявив, що за цей час було звільнено його заступника Валерія Олійника та підписана ним заява Олега Гуменного. «Мною прийнято рішення звільнити керівника апарату (Юрія Бирку – прим.авт.)», - заявив тоді Вадим Миколайович. Нині в пана Лозового залишився один заступник – Володимир Кальніченко. Утім, Вадим Миколайович очікує на погодження Кабінетом Міністрів щодо призначення заступником із питань з гуманітарних питань Світлану Павлишену, яка є головою Чемеровецької райради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую