ye-logo.v1.2

У Хмельницькому цієї суботи відбудуться президентські праймеріз УКРОПу (відео) На правах реклами

Політика 3870
Початок о 15:00 в суботу, 13 жовтня
Початок о 15:00 в суботу, 13 жовтня. Фото: прес-служби партії

УКРОП першим серед політичних сил України проводить публічні президентські праймеріз.

13 жовтня о 15.00 у Хмельницькому, в залі ХУУП (Будинок офіцерів) на вул. Проскурівській, 57, відбудеться зустріч з учасниками президентських праймеріз УКРОПу Олександром Шевченком, Іриною Головатенко та Оксаною Тунік-Фриз.

Нагадаємо, що УКРОП першим серед політичних сил України проводить публічні президентські праймеріз. Це процедура внутрішньопартійних виборів, завдяки якій зростає внутрішня конкуренція, тож на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ. Використовуючи досвід США, Великої Британії, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Франції та інших розвинених країн, «Українське об’єднання патріотів» готове обрати справжнього лідера, єдиного й достойного кандидата від партії.

Протягом вересня, жовтня й листопада, кожної п’ятниці, суботи та неділі трійка учасників президентських праймеріз проводитиме публічні дебати та зустрічі в обласних центрах по всій Україні. Проголосувати за претендентів та їхні програми матимуть змогу члени УКРОПу з відповідних областей. Для того, аби поспілкуватися з учасниками праймеріз особисто, організатори радять приходити на місце проведення заходу за годину до його офіційного початку.

Більше інформації про праймеріз, а також розклад туру зустрічей з кандидатами ви знайдете на сайті: presidentukrop.com
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую