ye-logo.v1.2

Нардеп Роман Семенуха вивів «формулу успіху» хмельницьких ринків та подружився зі студентами-освітянами На правах реклами

Політика 2415
Нардеп ознайомився із промисловим потенціалом Хмельницького.
Нардеп ознайомився із промисловим потенціалом Хмельницького.. Фото: прес-служби народного депутата

Народний депутат України парламентської фракції «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Роман Семенуха у ході робочого візиту до Хмельницького відвідав речовий ринок.

Поспілкувавшись з тамтешніми підприємцями нардеп запропонував шляхи рішення їхніх нагальних проблем.

«Важливе значення має хороша інфраструктура. Аеропорт значно збільшив би можливості для розвитку торгівлі. Оскільки це проект дороговартісний, місцевим бюджетом його «не витягнути». Буду працювати, щоб на реконструкцію летовища виділяли кошти з державного бюджету», - зауважив Роман Семенуха.

Окрім доставки товарів на ринки, не менш важливим є процес їхнього розмитнення. Відтак, разом із аеропортом необхідно «оживити» роботу місцевої митниці, відзначив нардеп. Адже, розповідають підприємці, змушені з різних причин більшість товарів розмитнювати не у Хмельницькому.

Ще одним стимулом для розвитку бізнесу стане створення сприятливих економічних умов.

«Я для себе зробив висновок, потрібно прикласти максимум зусиль, щоб змусити підприємців вийти «з тіні». Насамперед на державному рівні я особисто почну працювати над тим, щоб зменшити штрафи для підприємців «до розумних меж»,- сказав Семенуха.

Окрім сектору торгівлі нардеп ознайомився із промисловим потенціалом Хмельницького. Працівники одного із найбільших виробничих підприємств міста звернулися до Романа Семенухи з проханням допомогти вирішити на державному рівні проблему, що гальмує тендерні процедури. Це питання народний депутат України пообіцяв проконтролювати особисто.

Роман Семенуха: «Важливе значення має хороша інфраструктура»  

«Переконаний, ми повинні спрямовувати максимум зусиль, щоб в першу чергу підняти з колін економіку нашої країни, збільшити ВВП, запустити цілі галузі. Адже, зараз ми живемо за принципом «проїдання», коли більша частина коштів йде на соціальні виплати і покриття дефіциту у пенсійному фонді. В жодному разі я з себе не знімаю за це відповідальність. Тому, для мене важливо знати ситуацію на місцях і розуміти, які рішення потрібно лобіювати в парламенті», - наголосив Роман Семенуха під час зустрічі із працівниками пенсійного фонду Хмельниччини.

За круглим столом працівники інстанції обговорили з нардепом проблеми впровадження пенсійної реформи та запропонували власне бачення оптимізації роботи фонду. Депутат Верховної Ради України підтримав ідею повернути пенсійному фонду функцію адміністрування ЄСВ від органів державної фіскальної служби. Над цією та іншими пропозиціями Роман Семенуха працюватиме у парламенті та комітеті.

Нардеп зустрівся зі студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії

Ще одна зустріч у рамках робочого візиту народного обранця у Хмельницький відбулася зі студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Із молоддю відверто обговорювали найгострішу проблему українського сьогодення – масовий відтік «мізків» за кордон. На питання студентів-освітян нардеп зізнався, що відчайдушно продовжує вірити в мудрість людей: «Найголовніше моє завдання, як народного депутата України, зробити так, щоб ви – молодь вірили в нашу країну. Адже, крім вас будувати її майбутнє нікому».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую