ye-logo.v1.2

Вадим Лозовий призначив директора Департаменту економічного розвитку

Політика 4763
Олена Бохонська очолила Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької ОДА
Олена Бохонська очолила Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької ОДА. Фото: youtube.com

Ця посада була вакантною декілька місяців.

Олена Бохонська очолила Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації. Розпорядження голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового про її призначення опубліковано на сайті облдержадміністрації.

Олена Валеріївна до призначення була консультантом з бюджетних питань проекту «Пульс» при Хмельницькому регіональному відділенні Асоціації міст України. У своїй щорічній декларації за 2018 рік, Олена Бохонська вказала єдине джерело доходу – 150 тисяч гривень від зайняття підприємницькою діяльністю. Є власницею однієї квартири та співвласницею іншої. Усі вони розташовані в Хмельницькому. Володіє земельною ділянко в обласному центрі (600 квадратних метри), а також 33,34% земельної ділянки (2 456 «квадратів») в Копистині Хмельницького району. Заощаджень ні в банку, ні готівкою, згідно декларації, немає.

Нагадаємо, раніше Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури очолював Юрій Гриневич. Але в жовтні минулого року він звільнився «за угодою сторін».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую