ye-logo.v1.2

Скільки заробляють та на що живуть міський голова Кам'янця та його заступники: аналіз декларацій

Політика 12224
Аналіз  декларацій посадовців Кам
Аналіз декларацій посадовців Кам'янця. Фото: live-kp.com

Держслубовці живуть на одну зарплату.

Ще у 2010 році посаду міського голови Кам'янця-Подільського зайняв Михайло Сімашкевич. Через п’ять років кам'янчани переобрали його на другий термін. Таким чином, позапартійний Михайло Євстафійович разом із командою очолює місто дев'ять років поспіль.

Звітуючи про статки за 2018 рік міський голова вказав квартиру та гараж у Хмельницькому, мотоцикли «JAWA», «ИЖ49», «Урал ИМЗ 8.103-10», автівку «ГАЗ20 Победа». Користується Михайло Сімашкевич автомобілем «SkodaSUPERB», що належить доньці. До речі, у її ж будинку в селі Довжок голова проживає. На посаді очільника Кам'янця у 2018 році заробив 531 774 гривні, 95 348 гривень мав пенсії і понад 30 тисяч гривень зберігає в банку.

Дружина декларує земельну ділянку в Довжку і зарплату 96 тисяч гривень у ПП «М'ясні традиції».

Михайло Сімашкевич 9 років очолює місто. Фото: із фейсбук-сторінки Михайла Сімашкевича

А от перший заступник міського голови Кам'янця Григорій Горшунов хоч і вказав, що у 2018 році проживав у райцентрі, однак не прозвітував де саме. Згідно із декларацією, у його власності лише земельна ділянка у райцентрі. Дружина має квартиру в столиці і 122 560 гривень зарплати в Претль-Кабель Україна.

Григорій Іванович у міськвиконкомі заробив минулого року 440 440 гривень, до речі, його зарплатня найбільша серед усіх заступників.

Ще один заступник міського голови Сергій Бабій задекларував легковик «Renault Fluence» і зароблених у міськраді 422 795 гривень зарплати, що на 20 тисяч гривень ніж у першого заступника. А от в дружини Світлани Павлівни житловий будинок 480 квадратних метрів, чотири нежитлових будівлі, квартира, офіс і земельна ділянка у Кам'янці-Подільському. Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю минулого року склав 299 280 гривень.

У тещі Сергія Бабія також є нежитлове приміщення у райцентрі й дохід від підприємництва – 35 000 гривень. У сина Павла в 2018 році з'явилась квартира 41 квадратний метр за 560 000 гривень у Кам'янці.

 

Григорій Горшунов і Сергій Бабій мають різні зарплаті. Фото:kam-pod.gov.ua


Третій заступник очільника Кам'янця Вадим Савчук прозвітував про земельну ділянку на Івано-Франківщині, ще чотири ділянки на Кам'янеччині і квартиру у 161,9 квадратних метрів в райцентрі. У міськвиконкомі Вадим Анатолійович заробив за рік майже на 100 тисяч гривень менше ніж інші заступники - 325 927 гривень.

Дружина ж має автомобіль «Nissan Qashqai», в Ірпінському державному коледжі економіки і права й ПЗВО «Кам'янець-Подільський податковий інститут» отримала близько 75 тисяч гривень зарплати. На двох подружжя зберігає 370 тисяч гривень готівки.

Вадим Савчук з дужиною живуть на зарплату. Фото: із фейсбук-сторінки Вадима Савчука

Секретар міської ради Дмитро Васильянов задекларував будинок і дві земельних ділянки в Кам'янці, Заплату за основним місцем роботи - 348 173 гривні, 15 939 гривень отримав працюючи за сумісництвом у міській лікарні. Біля 70 тисяч гривень отримав банківських процентів та пенсії. Понад 100 тисяч гривень у 2018 році зберігав на банківському рахунку.

Секретар міської ради має квартиру і дві ділянки. Фото: із фейсбук-сторінки Дмитра Васильянова

Ще менші заробітки у керуючої справами Яни Мельничук. У 2018 році зарплата отримала за основним місцем роботи скала 335 598 гривень. У власності Яни Сергіївни легковик «Ford Fusion» та у спільній з сином власності квартира в райцентрі

Яна Мельничук мешкає разом із сином. Фото:podolyanin.com.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую