ye-logo.v1.2

Хмельницька міська рада в прямому ефірі – питань небагато

Політика 3329

Сьогодні відбудеться чергове зібрання депутатів.

26 червня Хмельницька міська рада проведе свою чергове сесії. І, якщо раніше на розгляд депутатів, як правило, виносили по сто та більше проектів рішень (принаймні так було в квітні та лютому), то цього разу їх у порядку денному 80.

Переважна більшість проектів стосуються земельних відносин у місті. Це не лише надання земельних ділянок, а припинення права ними користуватися.

Планують сьогодні й внести зміни до положення про звання «Почесний громадянин міста Хмельницького». Зокрема, як йдеться у проекті, «почесним» вручатимуть не лише посвідчення, а й винагороду у розмірі 20 мінімальних заробітних плат, збільшену на суму оплати податку з доходів фізичних осіб (на час прийняття рішення). А відзнака «Почесний громадянин міста Хмельницького» виготовляється зі срібла 925 проби, родована білим кольором та покрита золотом 999.9 проби. Якщо депутати затвердять зміни, то вони набудуть чинності з 2020 року. Наразі Хмельницький має 62 почесних громадян. А містянам до сьомого липня зі списку кандидатів пропонують обрати тих, кого нагородити цим званням цього року.

За тим, як проходить сесія Хмельницької міської ради, можете спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 26 червня, розпочинаючи з 10.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую