ye-logo.v1.2

БЮТ у Кам’янці-Подільському заявляє про політичні переслідування

Політика 3724
Фото: Марія Каменська

Вчора, 6 квітня, голова міського осередку ВО “Батьківщина” Олег Демчук скликав прес-конференцію, на якій оголосив звернення від своєї політичної сили до громади Кам’янця-Подільського.

Звернення до громади міста

про політичну ситуацію в Кам’янці-Подільському

Місто Кам’янець-Подільський, яке з часів Середньовіччя славилося своїми демократичними інституціями, привнесеними князями Коріатовичами у вигляді Магдебурзького права, сьогодні переживає не найкращі свої часи. Після Президентських виборів, а особливо після виборів до місцевих рад восени 2010 року, похитнулися інститути місцевого самоврядування.

Депутати, які з політичних міркувань не погодилися підписати меморандум про співпрацю, опинилися у полі зору контролюючих органів влади, які, ймовірно, діють за вказівкою згори.

Загрозливих обертів набирає у місті кадрова політика: замість професіоналізму до уваги перш за все береться політична лояльність. А фахівцям, які належать до партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» або інших національно-патріотичних політичних сил, складно та невпевнено працювати в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах у закладах, установах та організаціях міста. Активістам нашої партії даються «дружні поради» стосовно їх поведінки на сесії, в публічних місцях, перед журналістами тощо. Заручниками ситуації стали навіть водії виконавчого апарату міської ради, яких без вагомих причин звільняють з роботи.

У брутальний спосіб намагалися зірвати 2 етап звітно-виборчої партійної конференції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», яка проходила 31 березня поточного року. Делегатам партконференції наполегливо рекомендували не брати участь у заході, терміново відсилали у відрядження, проводили перевірки в установах, де вони працюють, навіть погрожували звільненням з роботи. Сценаристи цього дійства незабаром стануть відомі.

Сьогодні ми можемо також констатувати, що за останні місяці траплялися випадки у поширені матеріалів з критичною оцінкою нинішньої ситуації в Кам’янці-Подільському, Хмельницькій області та й в Україні в цілому.

Якщо страх і підлабузництво намагаються зробити основою нашого життя, то ситуація у громаді буде тільки погіршуватися. Лише гідні люди, люди з високими моральними стандартами, незаангажованими політичними поглядами будуть запорукою розвитку нашого міста.

Шановна Громадо! Лише разом ми збудуємо місто, на яке заслуговуємо!

 

Бюро партії ВО «Батьківщина»

Фракція партії ВО «Батьківщина» у Кам’янець-Подільській міській раді

Джерело novini.net.ua
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую