ye-logo.v1.2

Нова Рада: хто з представників Хмельниччини склав присягу

Політика 11358
Присягу народного депутата України склали 10 обранців від Хмельниччини
Присягу народного депутата України склали 10 обранців від Хмельниччини. Фото: колаж автора

Не виключено, що перший робочий день нардепів триватиме до ночі.

Сьогодні, 29 серпня, відкрилася перша сесія Верховної Ради України дев'ятого скликання. Переможці позачергових виборів, які пройшли 21 липня, склали присягу та після перерву розпочали свою роботу. У новому парламенті Хмельниччину представлятимуть сім мажоритарників, а також троє «списочників» від пропрезидентської партії «Слуга народу». Отож, хто є представником нашої області в новій Раді.

Самовисуванці:

Сергій Лабазюк – переможець на виборах в окрузі №188 (частина міста Хмельницького, Хмельницький та Волочиський райони). До обрання був народним депутатом восьмого скликання. Проживає в Волочиську.

Віктор Бондар - переможець на виборах в окрузі №191 (місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський і Старосинявський райони). До обрання був народним депутатом восьмого скликання. Проживає в смт. Гостомель міста Ірпінь Київської області

Олександр Герега - переможець на виборах в окрузі №192 (Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький та Ярмолинецький райони). До обрання був народним депутатом восьмого скликання. Зареєстрований в Городку.

Від «Слуги народу»:

Микола Стефанчук - переможець на виборах в окрузі №187 (частина міста Хмельницького). До обрання працював начальником юридичного відділу в державній організації «Національний офіс інтелектуальної власності». Проживає в Хмельницькому.

Олена Копанчук – виграла вибори на окрузі №189 (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський і Теофіпольський райони). Була адвокатом в адвокатському об’єднанні «Копанчук та Партнери». Мешкає в Хмельницькому.

Олексій Жмеренецький - переможець на виборах в окрузі №190 (міста Славута і Шепетівка, Полонський, Славутський та Шепетівський райони). До обрання - заступник голови правління
благодійної організації «Благодійний фонд «КОЛО». Проживає в Хмельницькому.

Ігор Марчук – виграв вибори на окрузі №193 (місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський, Новоушицький райони). До обрання працював директором ТОВ «М-ЕНД-С». Проживає в Києві.

Денис Монастирський – обраний за партійними списками. До обрання був експертом з питань реформування правоохоронної та судової систем в аналітичному центрі «Український інститут майбутнього». Зареєстрований в Хмельницькому.

Володимир Ватрас - обраний за партійними списками. До обрання був професором кафедри цивільного права та процесу Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Проживає в Хмельницькому.

Юрій Заславський - обраний за партійними списками. До обрання працював директором ТОВ «Макрус ЛТД». Зареєстрований в Хмельницькому.

Після присяги та перерви, народні депутати підтримали пропозицію головуючого про продовження пленарного засідання після 18.00. Зауважимо, сьогодні парламентарі планують сформувати новий уряд. І, якщо хтось із обранців від Хмельниччини увійде до складу Кабміну, то, можливо, з’являться і нові нардепи від нашої області.

Нагадаємо, за результатами виборів до Верховної Ради дев’ятого скликання, 254 мандатів отримала партія «Слуга народу», 43 – «Опозиційна платформа – За життя», 26 – «Батьківщина», 25 – «Європейська солідарність», 20 – «Голос», 6 – «Опозиційний блок», по одному – «Самопоміч», «Єдиний центр», «Свобода» та «Біла Церква разом». Ще 46 нардепів – самовисуванці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую