ye-logo.v1.2

«Формулу Штайнмаєра» осудили депутати Нетішина

Політика 2164
За текст звернення проголосувало 19 присутніх на сесії депутатів
За текст звернення проголосувало 19 присутніх на сесії депутатів. Фото: ілюстративне netishynrada.gov.ua

Місцеві обранці попросили Зеленського не допустити капітуляції України.

Нетішин став ще один містом області, чия міська рада звернулася до президента з осудом положень «формули Штайнмаєра». Таке рішення місцеві депутати прийняли вчора, 9 жовтня, на позачерговій сесії.

За інформацією пресслужби Нетішинської міської ради, очільник Нетішина Олександр Супрунюк прийняв рішення про скликання позачергової сесії ще минулого тижня. Підставою такого рішення стало депутатське звернення. Крім того, місцевій владі надійшли звернення з проханням засудити реалізацію «формули Штайнмаєра» від міської організації Української спілки ветеранів Афганістану та ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО».

«Це звернення до органів центральної влади не вирішить державні проблеми, але ми повинні чітко висловити свою позицію. Сьогодні головне згуртуватись і забути про дріб’язкові чвари — на кону майбутнє України», — звернувся до депутатів міської ради Олександр Супрунюк.

У результаті за звернення до президента, голови парламенту, очільників Служби безпеки України та Генеральної прокуратури України без додаткового обговорення проголосувало усі 19 присутніх на сесії депутатів. У ньому вони просять державну владу не допустити прийняття положень «формули Штайнмаєра», яка, на їх переконання, є капітуляцією України. Вимоги тексту звернення подібні до прийнятих іншими органами місцевого самоврядування Хмельниччини.

Нагадаємо, також вчора за подібне звернення проголосували на черговій сесії депутати Хмельницької міської ради. Крім них, «формула Штаймаєра» осудили міські ради Кам’янця-Подільського та Славути й Хмельницька обласна рада.

Читайте також: Пошкодження обладнання на Хмельницькій АЕС: відкрито кримінальне провадження

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую