ye-logo.v1.2

Габінет звільнив Кальніченка, на черзі призначення нового заступника

Політика 5105
Володимир Кальніченко пропрацював на посадах заступника та першого заступника голови Хмельницької ОДА з квітня 2014 року
Володимир Кальніченко пропрацював на посадах заступника та першого заступника голови Хмельницької ОДА з квітня 2014 року. Фото: adm-km.gov.ua

Голова Хмельницької ОДА підписав розпорядження про звільнення першого заступника.

Володимир Кальніченко з 28 грудня не обійматиме посаду першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ця дата звільнення міститься у розпорядженні голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета, яке оприлюднили на сайті облдержадміністрації.

«Звільнити 28 грудня 2019 року Кальніченка Володимира Ілліча з посади першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації згідно з поданою заявою у зв’язку з призначенням нового голови Хмельницької обласної державної адміністрації», - йдеться в розпорядженні.

Відзначимо, що Володимир Кальніченко на посаді першого заступника голови Хмельницької ОДА перебував з червня 2017 року. До того ж часу, з квітня 2014 року, був заступником голови ОДА.

Оприлюднене на сайті Хмельницької ОДА розпорядження про звільнення Кальніченка.

Утім, схоже, Володимиру Іллічу вже знайшли заміну. Адже на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції ще 16 грудня з'явилася декларація кандидата на посаду першого заступника голови Хмельницької ОДА. Отож, першим заступником Дмитра Габінета може стати Роман Примуш, який нині очолює обласну Агенцію регіонального розвитку.

Роман Примуш до березня цього року був заступником голови Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, яке з 2009 року і до листопада 2018 року очолював депутат облради Віталій Олуйко. А Роман Борисович є помічником цього обранця.

Роман Примуш може найближчим часом стати першим заступником голови Хмельницької ОДА. Фото з фейсбук-сторінки Сергія Мороза.

У своїй декларації кандидата на посаду першого заступника голови ОДА, Роман Примуш вказав свої доходи та майно за 2018 рік. Зокрема, квартиру в Хмельницькому (93,7 квадратних метри), 1500 «квадратів» землі в Копистині Хмельницького району, що належать його дружині, а також свій автомобіль «Mitsubishi Outlander» 2015 року випуску. Задекларував і цінні папери в семи компаніях.

Щодо доходів, то Роман Примуш заробив в «антимонопольному» понад 196 тисяч гривень зарплати, ще 28 тисяч – за сумісництвом та більше 111 тисяч гривень доходу гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами. Його дружина – 6,8 тисячі гривень матеріальної допомоги та 690 гривень процентів. А ось статки… 509 доларів США на банківському рахунку. Крім цього, задекларував і кредит у 100 тисяч гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую