ye-logo.v1.2

Сергій Лабазюк: Закон про податкові пільги важливий в умовах карантину, але він – не панацея На правах реклами

Політика 2173
Новий закон передбачає відтермінування на 3 місяці обов
Новий закон передбачає відтермінування на 3 місяці обов'язкового введення РРО для ФОПів. Фото: Прес-служба нардепа Сергія Лабазюка

Ухвалений закон про податкові пільги допоможе підприємцям на перших порах.

Будь-яка підтримка підприємців в умовах карантину у зв’язку із загрозою епідемії коронавірусу є важливою, однак ухвалений закон про податкові пільги не вирішить проблему глобально.

Про це заявив народний депутат України Сергій Лабазюк, повідомила прес-служба нардепа.

«Будь-яка підтримка бізнесу в цих складних умовах безцінна! Однак, варто розуміти, що ухвалений новий закон №3220 про податкові пільги не вирішить ситуацію глобально, а лише трохи допоможе підприємцям на перших порах», - заявив нардеп на своїй сторінці в Facebook. (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2562129284028254&set=a.1394937724080755&type=3&theater)

За словами Лабазюка, новий закон передбачає, зокрема і відтермінування на 3 місяці обов’язкового введення РРО для ФОПів.

Він також висловив переконання, що «від податкового тиску гроші у людей не з’являться».

Лабазюк вважає, що народні депутати та інші представники влади мають думати на перспективу і не зупинятись лише на цьому рішенні.

Нагадаємо, 17 березня Верховна Рада ухвалила законопроєкт №3220 про внесення змін до щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую