ye-logo.v1.2

Сергій Лабазюк вимагає суттєво не скорочувати фінансування програми «Спроможна школа» На правах реклами

Політика 1424
Сергій Лабазюк подав у комітет з питань бюджету пропозиції щодо фінансування програми «Спроможна школа для кращих результатів»
Сергій Лабазюк подав у комітет з питань бюджету пропозиції щодо фінансування програми «Спроможна школа для кращих результатів». Фото: Прес-служба нардепа Сергія Лабазюка

Народний депутат пропонує залишити фінансування програми у сумі щонайменше 3 мільярди гривень.

Народний депутат України Сергій Лабазюк подав у комітет з питань бюджету пропозиції, якими пропонує залишити фінансування програми «Спроможна школа для кращих результатів» у сумі щонайменше 3 мільярди гривень.

Про це повідомила прес-служба нардепа.

За інформацією нардепа, фінансування програми пропонується скоротити на 1,5 млрд грн.

«Зараз Міносвіти фактично сформували комісію по відбору шкіл для фінансування за цією програмою. Обладміністрації подали переліки проєктів, в тому числі з Хмельниччини. А це - ремонти покрівель, майданчиків, залів, класів», - повідомив Лабазюк.

Тому нардеп пропонує залишити фінансування програми «Спроможна школа» щонайменше у сумі 1 млрд. грн із загального фонду та у 2 млрд. - зі спеціального фонду.

«Дуже сподіваюсь, що освіта наших дітей опиниться не на останньому місці під час ухвалення рішення. Адже це - наше майбутнє», - підкреслив Сергій Лабазюк.

Нагадаємо, Верховна Рада направила проект №3279 щодо змін до Держбюджету (скорочення видатків у зв’язку із наслідками коронавірусу) на доопрацювання в профільний комітет.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую