ye-logo.v1.2

Зеленський перевірив будівництво дитячого садка у Хмельницькому районі

Політика 7074
Сьогодні Володимир Зеленський перебуває у Хмельницькому
Сьогодні Володимир Зеленський перебуває у Хмельницькому. Фото: зі сторінки Офісу президента у фейсбуці

Президент побував у селі Давидківці.

Сьогодні, 3 червня, президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у Хмельницькому. Як повідомляють у пресслужбі Офісу президента, очільник держави вже ознайомився зі станом реалізації програми «Велике будівництво» в регіоні.

Зокрема, Володимир Зеленський перевірив стан будівництва дитячого садка у села Давидківці Хмельницького району. Під час зустрічі глава держави нагадав, що в межах програми передбачене будівництво в кожному регіоні п'яти шкіл, дитсадків та спорткомплексів. Водночас Президент висловив побажання: здати в експлуатацію всі навчальні заклади до першого вересня.

«Можливо, всі не будуть готові через коронавірус. Але в більшості своїй мають бути», – наголосив президент. – Наша стратегія дуже проста: за ці п'ять років, які нам надав народ України і Бог, побудувати максимальну кількість таких інфраструктурно важливих об'єктів».

За інформацією пресслужби Офісу президента, загальна вартість проєкту у Давидківцях становить понад 27 мільйонів гривень. Наразі будівля готова на 65%, і до першого вересня об'єкт здадуть в експлуатацію.

Після цього президент зустрівся в обласному центрі з представниками бізнесу Хмельницької області. Потім очільник держави відвідає лабораторію мікробіологічних досліджень.

Завтра, 4 червня, Володимир Зеленський  ознайомиться з перебігом капітального ремонту автомобільної дороги М12. Тоді ж запланована зустріч за його участю з питань розвитку туризму.

Нагадаємо, кореспондентів сайту «Є», як і решту представників місцевих видань, не акредитували для зустрічі з президентом. Виключенням стали лише телеканали.

Також нагадаємо, що вже зранку на деяких вулицях обласного центру подекуди з’явилися помаранчеві конуси, якими відгородили дорогу і таким чином заборонили стоянку автомобілів. Але у поліції кореспондентам сайту «Є» пояснили, дороги в місті не заплановано перекривати. Кортеж президента має їхати у загальному автомобільному потоці з дотриманням правил дорожнього руху.

До теми: Зеленський у Хмельницькому: реакція соцмереж на очікуваний приїзд президента.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую