ye-logo.v1.2

Зеленський у Хмельницькому: президент вже прилетів

Політика 8876
Літак Володимира Зеленського вже приземлився на території Хмельницької області
Літак Володимира Зеленського вже приземлився на території Хмельницької області. Фото: president.gov.ua

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

За інформацією пресслужби Офісу президента України, Володимир Зеленський вже прибув у Хмельницьку область. Він перебуватиме на території краю два дні.

«Сьогодні, 3 червня, очільник держави ознайомиться з перебігом реалізації проєкту «Велике будівництво» в регіоні. Також президент зустрінеться з представниками бізнесу Хмельницької області та відвідає лабораторію мікробіологічних досліджень», — зазначають в Офісі президента.

Також додають, що наступного дня, 4 червня, Володимир Зеленський держави ознайомиться з перебігом капітального ремонту автомобільної дороги М12. Тоді ж запланована зустріч за його участю з питань розвитку туризму.

Нагадаємо, кореспондентів сайту «Є», як і решту представників місцевих видань, не акредитували для зустрічі з президентом. Виключенням стали лише телеканали.

Також нагадаємо, що вже зранку на деяких вулицях обласного центру подекуди з’явилися помаранчеві конуси, якими відгородили дорогу і таким чином заборонили стоянку автомобілів. Але у поліції кореспондентам сайту «Є» пояснили, дороги в місті не заплановано перекривати. Кортеж президента має їхати у загальному автомобільному потоці з дотриманням правил дорожнього руху.

До теми: Зеленський у Хмельницькому: реакція соцмереж на очікуваний приїзд президента

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую