ye-logo.v1.2

Підтримка аграріїв та підприємців: Сергій Лабазюк назвав ключові досягнення за рік роботи в парламенті На правах реклами

Політика 1605
Обсяги підтримки бізнесу та громадян необхідно збільшувати
Обсяги підтримки бізнесу та громадян необхідно збільшувати. Фото: Пресслужба нардепа Сергія Лабазюка

Найбільше уваги в IX скликанні Верховної Ради народний депутат Сергій Лабазюк приділив питанням відновлення економіки та захисту громадян у зв’язку із пандемією Covid-19, а також підтримці аграріїв та підприємців.

Про це повідомила пресслужба нардепа.

За словами Лабазюка, за цей час він став автором та співавтором 21 законопроєкту (два з яких стали законами), зареєстрував близько 150 правок та подав 25 депутатських запитів.

«Найбільше уваги в цьому скликанні я приділив питанням відновлення економіки та захисту громадян у зв’язку із пандемією Covid-19. Ми підтримали підприємців, запровадивши для них пільги на період карантину. Підтримали медиків, які мужньо встали на захист здоров’я усіх українців. Але обсяги підтримки бізнесу та громадян необхідно збільшувати», - підкреслив нардеп.

Також основними своїми досягненнями Лабазюк вважає ухвалення закону щодо протидії рейдерству (№0858), та про сільськогосподарську кооперацію (№0856), над якими він працював ще з минулого скликання парламенту.

Сергій Лабазюк запевнив, що команда його однодумців обов’язково братиме участь в місцевих виборах, які заплановані на 25 жовтня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую